reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja wstaję rano i czuję się tak jakbym nie jadłam kilka dni . Mam wrażenie że głód mnie atakuje :D
Po pobudce jestem i wściekle głodna, i mdli mnie potwornie. Nie lubię tego. Maleństwo urządza bunt na mięso, ser, słodkie... Po chlebie, makaronie jest mi w ustach gorzko. Za to jabłka i koktajle z mrożonych truskawek mogę pochłaniać w nieograniczonych ilościach. Warzywa na parze też nieźle się przyjmują, ale nie wszystkie. Jak na żarłoka, jakim jestem, czuję się mocno ograniczona.
Złośliwość Instagramu: zwykle masowo serduszkuję zdjęcia jedzenia, teraz mi je ciągle wyświetla i zachęca zawartość żołądka do powrotu.
Współlokator jadł wczoraj tosty z serem (zapach roztopionego sera jest zabójczy), mąż patrząc na moją minę, radził mu się pospieszyć, jak nie chce dokładki. ;)

Ja jeszcze. W lozku ale juz zaczyna mi burczec w brzuchu wiec pora wstawac.
Sreberko ja tez chce chinczyka... Uwielbiam ale zadko chodze. W weekendy zazwyczaj jest tlum. ;)
Ja zaraz wstane zjem i zabieram sie na zakupy do jarzyniaka i biedrony. Trzeba cos ugotowac :) a do sprzatania zagonie M.

Molly, super wieści Kochana :* Aż miło czytać takie wiadomości. U mnie też ostatnio kość nosową lekarz sprawdzał i było ok. Za to nie musiał dzidzi budzić, bo nie spała tylko grzecznie rączkami się bawiła (cały czas mam ten widok :)). To naprawdę wielkolód z Twojego maluszka :p Mój starszy, a ma 6,5 cm. Chyba, że lekarz prawidłowo nie oliczył, albo maleństwo będzie.

Ja dzisiaj znowu mam wizytę na 14:15 i to w szpitalu. Niby dwa dni temu lekarz badał moje maleństwo, ale dzisiaj będą bardzo szczegółowe badania. Na 11-tą do siostrzenicy na urodziny, a po 13-tej szybko dzieci do teściów i do szpitala. M jedzie ze mną. Mamy nadzieję, że lekarz pozwoli mojemu być na badaniach, bo tatuś też chce dzieciaczka zobaczyć.

Sreberko, jak M w czerwcu chociaż 3 dni urlopu dostanie, to chcemy jechać nad morze. A jak nie dostanie wolnego to jednodniowy wyjazd będzie. Nad morze mamy 2,5/3h to nie jest daleko. M planował w góry na parę dni do siostry, ale to za daleko z brzuchem 7/8h w samochodzie, to nie dla mnie.

Pozdrawiam.

Witajcie dopiero oczy otworzyłam.Co do spania to mogę spać.godzinami chociaż tyle dobrego z tego wszystkiego.zaraz syn wstanie to poproszę o ciepła Herbatkę i jakaś przekąskę do łóżka i dopiero wstanie.

reklama
Do góry