reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Niunas u mnie tez przedzielone malymi ściankami:) jak sie obok mnie darla to pamiętam do tej pory:) ja miałam tlum przy porodzie-7 studentek, rezydent,polozna,Pani dr i ordynator zajrzal na chwile. Byl tez gość z kardiologii bo mu podlaczyl ekg i nie pozwolili mi na minutę nawet wstac.

Też farbuję włosy na ciemny brąz. Moje włosy przed ciążą były w strasznej kondycji, a teraz zauważyłam, że mniej wypadają i ogólnie są jakieś lepsze do układania. Są już dosyć długie także zapuszczam dalej. Mam nadzieję, że po ciąży nie zaczną znów wypadać

Dziewczyny zasiadał do obiadki,mam nadzieję zr
Która to robiła placki po zbójnicku?? (u mnie tak to się nazywa :) ja jutro robie gulasz i piekę placki :) jak gulasz zostanie to w niedzielę będzie gulasz z kaszą gryczana i kiszonym ogórkiem.
A jakiś pomysł na zupe? wchodzi w gre tylko kwasna albo ostra :)
zarzucajka

to na górze miałam napisać wcześniej Ale na tel mi nie skasowało i wysłałam. ja dziś na obiad rybka,ziemniaczki,i makaron bo kartofle ci.Ale niestety nie poszło mi na zdrowie.już nie mam siły wymiotowac.jak będę tak wymiotowac to się wykoncze.

reklama
to na górze miałam napisać wcześniej Ale na tel mi nie skasowało i wysłałam. ja dziś na obiad rybka,ziemniaczki,i makaron bo kartofle ci.Ale niestety nie poszło mi na zdrowie.już nie mam siły wymiotowac.jak będę tak wymiotowac to się wykoncze.
współczuje wam dziewzyny tych wymiotów.
Ja mdłości mam i w poprzedniej ciąży miałam do 5 msc ale przynajmniej nie przytulam się do wc. Musze tylko co jakiś czas coś chrupnąć. Najczesciej jabłko itp

Do góry