reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny jak w pierogach jest bialy ser wiejski-sklepowy,ale nie ma informacji o pasteryzacji to chyba po ugotowaniu ich i tak jest juz bezpieczny nie?

Dziewczyny jak w pierogach jest bialy ser wiejski-sklepowy,ale nie ma informacji o pasteryzacji to chyba po ugotowaniu ich i tak jest juz bezpieczny nie?
Nawet się nad tym nie zastanawiałam. Wcinam ser na śniadanie i nawet bym nie pomyślała, że mogę szkodzić. Wiem, że sery plesniowe są niewskazane ale białe?

reklama
Dziewczyny Wy tu wymieniacie te wszystkie obiady aż mnie podnosi od samego czytania :( Daria ja rzadziej wymiotuję jak mi się podnosi to zaczynam szybko i głęboko oddychać i przechodzi na chwilę, jestem strasznie głodna muszę coś zaraz zjeść bo zwariuję. Nawet jak czyszczę nos albo z kimś rozmawiam to mnie zemdli. Powiedzcie mi jak są te chlebki takie cebulkowe albo pizza i mają w sobie na końcu składu mąkę sojową to mogę to sobie jeść? Smakuje mi to i sobie tak chrupię ale boję się tej mąki :( Dzisiaj strasznie mnie mdli :( mam ochotę na sałatkę z pomidorem i cebulką tylko te dwa składniki mi są do szczęścia potrzebne jak nie będzie ich teraz w lodówce to się załamię.

Ostatnia edycja:
Do góry