reklama
AnusiaP
Fanka BB :)
Ooo też kielczanka, mieszkająca za granicą :-)A ja jestem z Kielc, ale mieszkam w urokliwym Edynburgu.
Dobrze, że weszłam na forum po zjedzeniu sałatki jarzynowej, bo inaczej ślinka by mi ciekła
KasiaRo
Zdania sa podzielone jesli farbowac, to najlepiej farba bez amoniaku i zeby nie miala stycznosci ze skora glowy. Wlos jest martwy, wiec nic nie przenika do organizmu.Kurde same pyszności tu wymieniacie. Kapusniaczek to bym zjadła, że ho ho.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z rozjasnianiem włosów? Można czy nie? Odrosty juz mam i zle to wygląda.
kornela123
Aluska a do jakiego gina chodzisz? I gdzie będziesz rodzic?
Dziewczyny z jakich miast pochodzicie.Bo nawet nie było okazji zapytać.Ja Radom
Gdańsk
Martya
Gdańsk
Ale zazdroszczę! Kocham morze i czasami sobie myślę jaka szkoda, że nie urodziłam się nad morzem
\\dla mnie czekolada jest beee ale lodami nie pogardzeHmm ja za to zauważyłam, że wcale nie odpycha mnie od słodyczy. Przed ciąża niewiele jadłam i sporadycznie, a teraz bardziej mnie do nich ciągnie. Czasami uda mi się powstrzymać, czasami nie ;-)
mam koleżanki fryzjerki i zarówno w pierwszej ciaży jak i teraz farbowałam i rozjaśniałam. Jeśli Cię nie odpycha zapach to nie ma przeszkód. W necie wyczytasz mnóstwo rzeczy. Ważne żeby fryzjerce powiedzieć że jesteś w ciąży to zastosuje inną mieszankę.Kurde same pyszności tu wymieniacie. Kapusniaczek to bym zjadła, że ho ho.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z rozjasnianiem włosów? Można czy nie? Odrosty juz mam i zle to wygląda.
Ja pracuje w szkole gdzie uczą się min fryzjerki więc jak weszłam na pracownie i poczułam zapach to masakra aż mnie odwróciło a też przydałoby sie nałożyć już coś odrosty do pół głowy a przy krótkich włosach wygląda to nie najlepiej
reklama
Która to robiła placki po zbójnicku?? (u mnie tak to się nazywa ja jutro robie gulasz i piekę placki jak gulasz zostanie to w niedzielę będzie gulasz z kaszą gryczana i kiszonym ogórkiem.
A jakiś pomysł na zupe? wchodzi w gre tylko kwasna albo ostra
A jakiś pomysł na zupe? wchodzi w gre tylko kwasna albo ostra