reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Rany, ale produkujecie. .... nie sposób za wami nadążyć. Wszystkie siedzicie w domach?
Ja pracuje i chce do czerwca - lipca popracować.
Jestem z Polski środkowo-wschodniej. Generalnie wieś ;)

Ja tez nie mam prawie żadnych objawów. Z córcią też nie miałam objawów, wszyscy przepowiadali syna a tu zonk - dziewucha. Także nie ma co po objawach wyrokować.

Dzis zorientowałam sie ze nie jem wcale słodyczy.... Nie smakuja mi..... a wcześniej pochlaniałam ogromne ilości.
Ja tez pracuje i do lipca chce pracowac. Pozniej corcia ma

reklama
Ja przed ciążą ćwiczyłam nie po to żeby schudnąć tylko żeby wyrzezbic ciało. Teraz jestem tak zmęczona, że nie dałabym rady zrobić nawet połowy zestawu ćwiczeń. Dałam sobie spokój na razie.
Ja jestem z Podkarpacia. Okolice Rzeszowa.

W takim razie rozumiem ze wolisz odpuscic.
A propo "zepsucia" czegos to nie uwazam zeby przez ruch mozna bylo zaszkodzic malenstwu. Branie nieodpowiednich lekow alkohol czy fajki moga zaszkodzic ale aktywnosc fizyczna nie sadze ;)
Jezeli wszystko jest ok i samopoczucie pozwala to jak najbardziej jestem za:)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anusia, w jakim mieście mieszkacie?
Ja mam rodzinę w Wiedniu :) Uwielbiam to miasto :)
Gabe mieszkamy w raczej niewielkiej miejscowości, 50 km na południe od Linz. Także kawałek od Wiednia, ale mamy tu mnóstwo gór i jezior dookoła, jest pięknie :-)
szkoda tylko, że daleko od rodzinki ;-) no ale pocieszam się, że są ludzie którzy mieszkają jeszcze dalej, więc nie mam co narzekać ;-)

reklama
Kurde same pyszności tu wymieniacie. Kapusniaczek to bym zjadła, że ho ho.
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z rozjasnianiem włosów? Można czy nie? Odrosty juz mam i zle to wygląda.

Do góry