reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja paznokcie robie co miesiac.
Z waga u mnie tez kiepsko tzn w pierwszej ciazy skonczylam na 102 kg a pozniej zrzucilam 10 kg. Teraz zaczynam od 97 eiec masakra. Az mi wstyd. Ale po wezme sie za siebie ;)
Co do sledzi tez bym jadla ;) raz sie skusilam. Ostatnio jem ciagle barszcz czerwony z uszkami ogorkowa i zurek ;)

reklama
Fete mozna jesc spokojnie bo jest z mleka pasteryzowanego. A co myslicie o grzybkach w occie? Ostatnio pochlaniam pieczarki w occie. Tak bardzo mi smakuja:)

Plamilam na samym poczatku i bardzo krotko. Teraz wszystko jest juz ok, ale nadal biore luteine i wole dmuchac na zimne, niz potem miec do siebie pretensje ze nie wysiedzialam spokojnie;) pierwsze trzy miesiace sa wazne bardzo i latwo cos popsuc.

ckai3e3kikq3p3qp.png
W takim razie rozumiem ze wolisz odpuscic.
A propo "zepsucia" czegos to nie uwazam zeby przez ruch mozna bylo zaszkodzic malenstwu. Branie nieodpowiednich lekow alkohol czy fajki moga zaszkodzic ale aktywnosc fizyczna nie sadze ;)

Ja paznokcie robie co miesiac.
Z waga u mnie tez kiepsko tzn w pierwszej ciazy skonczylam na 102 kg a pozniej zrzucilam 10 kg. Teraz zaczynam od 97 eiec masakra. Az mi wstyd. Ale po wezme sie za siebie ;)
Co do sledzi tez bym jadla ;) raz sie skusilam. Ostatnio jem ciagle barszcz czerwony z uszkami ogorkowa i zurek ;)

Kochana, to widzę, że my wagowo podobnie :)
Super :)
Potem polecimy na forum o odchudzaniu :)

Ja jestem z Warszawy.

KasiaRo - ja uwielbiam pływać, choć wolę zbiorniki naturalne. Ale basen to też dobry substytut. Wcześniej w sumie nie ćwiczyłam, a nie chce dorwać się jak małpa do dynamitu. Więc basen będzie ok.

Rany, ale produkujecie. .... nie sposób za wami nadążyć. Wszystkie siedzicie w domach?
Ja pracuje i chce do czerwca - lipca popracować.
Jestem z Polski środkowo-wschodniej. Generalnie wieś ;)

Ja tez nie mam prawie żadnych objawów. Z córcią też nie miałam objawów, wszyscy przepowiadali syna a tu zonk - dziewucha. Także nie ma co po objawach wyrokować.

Dzis zorientowałam sie ze nie jem wcale słodyczy.... Nie smakuja mi..... a wcześniej pochlaniałam ogromne ilości.

Ja jestem z Warszawy.

KasiaRo - ja uwielbiam pływać, choć wolę zbiorniki naturalne. Ale basen to też dobry substytut. Wcześniej w sumie nie ćwiczyłam, a nie chce dorwać się jak małpa do dynamitu. Więc basen będzie ok.
Ja wode tez lubie. Zawsze chodzilysmy z corcia co tydzien. I jezdzilam na rowerze codziennie do pracy. Kg lecialy w dol a przez zime przestalam i wszystko wrocilo:(

reklama
W takim razie rozumiem ze wolisz odpuscic.
A propo "zepsucia" czegos to nie uwazam zeby przez ruch mozna bylo zaszkodzic malenstwu. Branie nieodpowiednich lekow alkohol czy fajki moga zaszkodzic ale aktywnosc fizyczna nie sadze ;)

Ja w rodzinie mam pielęgniarkę w ciąży, która popija sobie martini albo winko bo przecież "każdy lekarz od czasu do czasu na małą lampeczkę pozwala" :shocked2:

Do góry