reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja paznokcie robie co miesiac.
Z waga u mnie tez kiepsko tzn w pierwszej ciazy skonczylam na 102 kg a pozniej zrzucilam 10 kg. Teraz zaczynam od 97 eiec masakra. Az mi wstyd. Ale po wezme sie za siebie ;)
Co do sledzi tez bym jadla ;) raz sie skusilam. Ostatnio jem ciagle barszcz czerwony z uszkami ogorkowa i zurek ;)

reklama
Fete mozna jesc spokojnie bo jest z mleka pasteryzowanego. A co myslicie o grzybkach w occie? Ostatnio pochlaniam pieczarki w occie. Tak bardzo mi smakuja:)

Plamilam na samym poczatku i bardzo krotko. Teraz wszystko jest juz ok, ale nadal biore luteine i wole dmuchac na zimne, niz potem miec do siebie pretensje ze nie wysiedzialam spokojnie;) pierwsze trzy miesiace sa wazne bardzo i latwo cos popsuc.

ckai3e3kikq3p3qp.png
W takim razie rozumiem ze wolisz odpuscic.
A propo "zepsucia" czegos to nie uwazam zeby przez ruch mozna bylo zaszkodzic malenstwu. Branie nieodpowiednich lekow alkohol czy fajki moga zaszkodzic ale aktywnosc fizyczna nie sadze ;)

Ja paznokcie robie co miesiac.
Z waga u mnie tez kiepsko tzn w pierwszej ciazy skonczylam na 102 kg a pozniej zrzucilam 10 kg. Teraz zaczynam od 97 eiec masakra. Az mi wstyd. Ale po wezme sie za siebie ;)
Co do sledzi tez bym jadla ;) raz sie skusilam. Ostatnio jem ciagle barszcz czerwony z uszkami ogorkowa i zurek ;)

Kochana, to widzę, że my wagowo podobnie :)
Super :)
Potem polecimy na forum o odchudzaniu :)

Ja jestem z Warszawy.

KasiaRo - ja uwielbiam pływać, choć wolę zbiorniki naturalne. Ale basen to też dobry substytut. Wcześniej w sumie nie ćwiczyłam, a nie chce dorwać się jak małpa do dynamitu. Więc basen będzie ok.

Rany, ale produkujecie. .... nie sposób za wami nadążyć. Wszystkie siedzicie w domach?
Ja pracuje i chce do czerwca - lipca popracować.
Jestem z Polski środkowo-wschodniej. Generalnie wieś ;)

Ja tez nie mam prawie żadnych objawów. Z córcią też nie miałam objawów, wszyscy przepowiadali syna a tu zonk - dziewucha. Także nie ma co po objawach wyrokować.

Dzis zorientowałam sie ze nie jem wcale słodyczy.... Nie smakuja mi..... a wcześniej pochlaniałam ogromne ilości.

Ja jestem z Warszawy.

KasiaRo - ja uwielbiam pływać, choć wolę zbiorniki naturalne. Ale basen to też dobry substytut. Wcześniej w sumie nie ćwiczyłam, a nie chce dorwać się jak małpa do dynamitu. Więc basen będzie ok.
Ja wode tez lubie. Zawsze chodzilysmy z corcia co tydzien. I jezdzilam na rowerze codziennie do pracy. Kg lecialy w dol a przez zime przestalam i wszystko wrocilo:(

reklama
W takim razie rozumiem ze wolisz odpuscic.
A propo "zepsucia" czegos to nie uwazam zeby przez ruch mozna bylo zaszkodzic malenstwu. Branie nieodpowiednich lekow alkohol czy fajki moga zaszkodzic ale aktywnosc fizyczna nie sadze ;)

Ja w rodzinie mam pielęgniarkę w ciąży, która popija sobie martini albo winko bo przecież "każdy lekarz od czasu do czasu na małą lampeczkę pozwala" :shocked2:

Do góry