KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam i jeszcze do tego ogórek. Pychahej Laseczki,
no właśnie miałam pisać, że mamy już taką listę ale Wy o czymś innym mówicie HappyMum ja przed ciążą bardzo dużo ćwiczyłam, teraz te 3 miesiące to się zasiedziałam, najpierw były święta, potem źle się czułam w ciąży, mdłości wymioty, potem choróbsko mnie dopadło. Na szczęście choroba już prawie puszcza, mdłości bardzo niewielkie, także czas wrócić do bardziej aktywnego życia
Acgug ja na obiad wczoraj robiłam placuszki ziemniaczane z gulaszem, nie wiem czy lubisz
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. Ja mam o 15.20 wizytę i strasznie się doczekać nie mogę, choć się stresuję szczerze mówiąc...oby z Maluszkiem było wszystko dobrze
Super kociak.Acgug ja mam jeszcze wczorajszy,z iemniaki dogotuje tylko.
Mój kot jest okropny. Leżę na lewym boku, a on tak wskoczył na łóżko że zadrapał mi nos aż do krwi.... Tak wygląda ten mały szatan.
Dzień dobry
Z samego rana wizytę u gina zaliczyłam...odbyło się bez badania na samolocie jedynie sobie z nim pogadałam...omówił wyniki badań i na szczęście awidatność Toksoplazmozy IgG wyszła mi wysoka co oznacza że chorowałam już ponad 4 miesiące temu kamień z serca...
Dostałam skierowanie na morfologię, mocz i lekarz mówił o badaniu na różyczkę ale chyba coś mu się pomyliło bo na skierowaniu mam na chlamydię no nic na różyczkę wyciągnę skierowanie na następnej wizycie
Malusiolka jak się czujesz? głowa przestała Cię boleć?
dariaorzechowska fajnie że chociaż widziałaś jak pracuje serduszko maleństwa
annam03 to świetnie ze z maluszkiem wszystko dobrze
KasiaMarysia uroczego masz kociaczka
Molly_88 powodzenia na wizycie
Czy mamy już wybraną moderatorkę?
Kornelia, ja u siebie jestem na wątku moderatorem. My z dziewczynami z czasem dogadaliśmy się o zakmnięty wątek, ale taki jak tutaj jest. Ale moim zdaniem za dużo tego jest.
Hess, ale nie chodzi o ten temat, gdzie każda z dziewczyn sama się dopisuje. Listę robi jedna osoba i od pierwszej daty porodu do końca. I ta lista jest w dwóch/trzech postach na jednej stronie, a nie na 10.