Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Daria, a owoce? Słyszałam, że ponoć przy dziewczynkach ma się większy problem z wymiotowaniem niż przy chłopakach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mandarynki i banany mogę jeść, winogron też.Chyba to będą moje jedyne posiłki narazie a i rosół moge jeść tonami, nic mi po nim nie jest ale już moje dzieci mają go dość, a gotować wszystkiego mi nie daje.A miesą to jest tragedia, żebym przyrządziła.Musze jakoś przetrwać i moje smyki też.Czasem teściowa przywioze albo do niej pojade to chłopcy zjedzą normalny obiad.He co za los muszę sobie radzić jakoś bo mój mąż wyjechał w delegacje i zostałam sama w tych trudnych chwilach,ale cóż takie życie.Daria, a owoce? Słyszałam, że ponoć przy dziewczynkach ma się większy problem z wymiotowaniem niż przy chłopakach.
Dlaczego dopiero od 4 miesiaca planujesz wrocic ?Molly, jesli 'zawsze' cwiczylas i dobrze znosisz ciaze to pewnie nie bedzie przeciwskazan zeby cwiczyc teraz. Ja cale zycie chodzilam na rozne zajecia fitness, biegalam etc i jesli wszystko bedzie ok od 4 miesiaca planuje wrocic do aktywnosci fizycznej. Juz teraz mi bardzo brakuje, ale wiadomo ze najwazniejsze zeby nie zaszkodzic dziecku
Zalezy tez co rozumiesz przez rowerek stacjonarny jesli spokojne pedalowanie, to mozna; ale jesli zajecia typu spinning/cycling to napewno nie mozna wszystkiego robic (np skokow), nie z duzym obciazeniem i nie przez cala ciaze.
Czytalam gdzies tez, ze nie mozna podnosic sobie pulsu do powyzej ok 140 uderzen na minute, ale to tez jakies usrednienie i z pewnoscia zalezy od ogolnej kondycji i tego jaki masz puls spoczynkowy etc.
Plamilam na samym poczatku i bardzo krotko. Teraz wszystko jest juz ok, ale nadal biore luteine i wole dmuchac na zimne, niz potem miec do siebie pretensje ze nie wysiedzialam spokojnie pierwsze trzy miesiace sa wazne bardzo i latwo cos popsuc.Dlaczego dopiero od 4 miesiaca planujesz wrocic ?
Masz jakies przeciwskazania? Plamilas czy cos ?