dariaorzechowska
Fanka BB :)
A i jeszcze płaczki mi się uaktywniły do tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie da rady bo po chlebie, bułkach wymiotuje kwasem, nie moge nic na kwaśno, a chleb jest robiony na rozszczynie czy jak to sie tam mówi.mam przerąbane.nawet płatki owsiane na mleku stoja mi w gardle.Chłopcami tak nie miałam,były wymioty ale nie aż takie, za to zgaga mnie od poczatku męczyła.Hess, nic nie szkodzi
aluśka, ciesze się, że wizyta udana. Co do mnie, to głowa cały czas boli. Może to przez tą pogodę. U nas cały czas pada.
KasiaMarysia23, kotek słodki. Ogólnie kotów nie lubię, ale małe są słodkie.
Molly, kciuki za wizytę :*
Dziewczyny, kciuki za wizyty.
Dziewczyny, jeżeli Wam nie przeszkadzałoby w wolnym czasie w weekend mogłabym zrobić taką listę.
Daria, spróbuj bułkę suchą zjeść. Współczuje Tobie. Ja w pierwszych dwóch ciążach wymiotowałam jak kto, a teraz męczą mnie tylko mdłości.