reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hess, nic nie szkodzi :)

aluśka, ciesze się, że wizyta udana. Co do mnie, to głowa cały czas boli. Może to przez tą pogodę. U nas cały czas pada.

KasiaMarysia23, kotek słodki. Ogólnie kotów nie lubię, ale małe są słodkie.

Molly, kciuki za wizytę :*

Dziewczyny, kciuki za wizyty.

Dziewczyny, jeżeli Wam nie przeszkadzałoby w wolnym czasie w weekend mogłabym zrobić taką listę.

Daria, spróbuj bułkę suchą zjeść. Współczuje Tobie. Ja w pierwszych dwóch ciążach wymiotowałam jak kto, a teraz męczą mnie tylko mdłości.

Ja się na ostatniej wizycie u ginekolog pytałam, czy mogę chodzić na basen. Powiedziała, że tak. Więc zamierzam się wybrać w końcu :)

Ja myslalam tez o zajeciach typu aqua fit, basenu jako takiego nie lubie;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Daria mi gin polecam na mdlosci Wit B6 chyba? No zapomniałam juz bo aż tak zle nie jest.

W ogóle miałam go wczoraj na wizycie zapytac o ten rozciagliwy śluz i zapomniałam a nie badal mnie akurat. Chyba taki śluz w kolorze białym,przezroczysty lub lekko zolty nie świadczy o infekcji jak nie ma innych objawów nie? Skleroza...musze zaczac zapisywac na kartce.

Hess, nic nie szkodzi :)

aluśka, ciesze się, że wizyta udana. Co do mnie, to głowa cały czas boli. Może to przez tą pogodę. U nas cały czas pada.

KasiaMarysia23, kotek słodki. Ogólnie kotów nie lubię, ale małe są słodkie.

Molly, kciuki za wizytę :*

Dziewczyny, kciuki za wizyty.

Dziewczyny, jeżeli Wam nie przeszkadzałoby w wolnym czasie w weekend mogłabym zrobić taką listę.

Daria, spróbuj bułkę suchą zjeść. Współczuje Tobie. Ja w pierwszych dwóch ciążach wymiotowałam jak kto, a teraz męczą mnie tylko mdłości.
Nie da rady bo po chlebie, bułkach wymiotuje kwasem, nie moge nic na kwaśno, a chleb jest robiony na rozszczynie czy jak to sie tam mówi.mam przerąbane.nawet płatki owsiane na mleku stoja mi w gardle.Chłopcami tak nie miałam,były wymioty ale nie aż takie, za to zgaga mnie od poczatku męczyła.

reklama
Do góry