reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hess, nic nie szkodzi :)

aluśka, ciesze się, że wizyta udana. Co do mnie, to głowa cały czas boli. Może to przez tą pogodę. U nas cały czas pada.

KasiaMarysia23, kotek słodki. Ogólnie kotów nie lubię, ale małe są słodkie.

Molly, kciuki za wizytę :*

Dziewczyny, kciuki za wizyty.

Dziewczyny, jeżeli Wam nie przeszkadzałoby w wolnym czasie w weekend mogłabym zrobić taką listę.

Daria, spróbuj bułkę suchą zjeść. Współczuje Tobie. Ja w pierwszych dwóch ciążach wymiotowałam jak kto, a teraz męczą mnie tylko mdłości.

Ja się na ostatniej wizycie u ginekolog pytałam, czy mogę chodzić na basen. Powiedziała, że tak. Więc zamierzam się wybrać w końcu :)

Ja myslalam tez o zajeciach typu aqua fit, basenu jako takiego nie lubie;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Daria mi gin polecam na mdlosci Wit B6 chyba? No zapomniałam juz bo aż tak zle nie jest.

W ogóle miałam go wczoraj na wizycie zapytac o ten rozciagliwy śluz i zapomniałam a nie badal mnie akurat. Chyba taki śluz w kolorze białym,przezroczysty lub lekko zolty nie świadczy o infekcji jak nie ma innych objawów nie? Skleroza...musze zaczac zapisywac na kartce.

Hess, nic nie szkodzi :)

aluśka, ciesze się, że wizyta udana. Co do mnie, to głowa cały czas boli. Może to przez tą pogodę. U nas cały czas pada.

KasiaMarysia23, kotek słodki. Ogólnie kotów nie lubię, ale małe są słodkie.

Molly, kciuki za wizytę :*

Dziewczyny, kciuki za wizyty.

Dziewczyny, jeżeli Wam nie przeszkadzałoby w wolnym czasie w weekend mogłabym zrobić taką listę.

Daria, spróbuj bułkę suchą zjeść. Współczuje Tobie. Ja w pierwszych dwóch ciążach wymiotowałam jak kto, a teraz męczą mnie tylko mdłości.
Nie da rady bo po chlebie, bułkach wymiotuje kwasem, nie moge nic na kwaśno, a chleb jest robiony na rozszczynie czy jak to sie tam mówi.mam przerąbane.nawet płatki owsiane na mleku stoja mi w gardle.Chłopcami tak nie miałam,były wymioty ale nie aż takie, za to zgaga mnie od poczatku męczyła.

reklama
Do góry