reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hej ja dziś pospałam. Potem byłam na spacerze z Ola. Pogoda fajna tylko wieje.

Ja miałam usg prenatalne dowcipnie bo lepiej było widać. U mnie płeć było widać dopiero na połówkowym i też mam z niego CD. Robiłam w 3D

Anik a nie wolisz poczekać aż sama się oczyścisz? Przykro mi bardzo trzymaj się

reklama
Anik sciskam ponownie i mam nadzieje, ze szybko wrocisz do formy psychicznej i fizycznej! Nastepnym razem napewno sie uda.

Gosia, bardzo apetyczna ta szarlotka:)) chociaz ja slodyczy nie lubie.

U nas dzis bedzie losos i czarny ryz na kolacje [emoji39] generalnie mam faze na ryz w kazdej postaci ostatnio.

Ja bede robic prenatalne w 13t2d ciazy. W mojego gin trzeba zrobic to badanie do konca 13 tyg. Mam nadzieje, ze skoro robie pozno to dowiem sie jaka jest plec dziecka;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anik, strasznie mi przykro. Do końca trzymałam kciuki.

Ja jutro mam wizytę, zobaczymy jak tam dzidzia :-)

Prenatalne mam 29.02.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Mnie rozkłada choróbsko chyba :( Żle się czuję, boli mnie gardło i ucho, zimno mi bardzo i ten straszny ból głowy, nie chcę brać tabletki a plaster chłodzący nie pomaga:sad:

reklama
Anik, przykro mi :( Niedługo znowu na teście zobaczysz dwie kreseczki. Ból zostaje w nas i pamięć też, ale żyjemy dalej. Dzisiaj góra jutro rano wrócisz do domu do męża i synka :*

U nas Walentynki były w pizzeri. M zabralł mnie i dziewczynki na pizze. Było bardzo miło.

Martya, zdrówka :* Mnie dzisiaj dreszcze brały, ale na razie przeszło.

Do góry