reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej ja dziś pospałam. Potem byłam na spacerze z Ola. Pogoda fajna tylko wieje.

Ja miałam usg prenatalne dowcipnie bo lepiej było widać. U mnie płeć było widać dopiero na połówkowym i też mam z niego CD. Robiłam w 3D

Anik a nie wolisz poczekać aż sama się oczyścisz? Przykro mi bardzo trzymaj się

reklama
Anik sciskam ponownie i mam nadzieje, ze szybko wrocisz do formy psychicznej i fizycznej! Nastepnym razem napewno sie uda.

Gosia, bardzo apetyczna ta szarlotka:)) chociaz ja slodyczy nie lubie.

U nas dzis bedzie losos i czarny ryz na kolacje [emoji39] generalnie mam faze na ryz w kazdej postaci ostatnio.

Ja bede robic prenatalne w 13t2d ciazy. W mojego gin trzeba zrobic to badanie do konca 13 tyg. Mam nadzieje, ze skoro robie pozno to dowiem sie jaka jest plec dziecka;)

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anik, strasznie mi przykro. Do końca trzymałam kciuki.

Ja jutro mam wizytę, zobaczymy jak tam dzidzia :-)

Prenatalne mam 29.02.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Mnie rozkłada choróbsko chyba :( Żle się czuję, boli mnie gardło i ucho, zimno mi bardzo i ten straszny ból głowy, nie chcę brać tabletki a plaster chłodzący nie pomaga:sad:

reklama
Anik, przykro mi :( Niedługo znowu na teście zobaczysz dwie kreseczki. Ból zostaje w nas i pamięć też, ale żyjemy dalej. Dzisiaj góra jutro rano wrócisz do domu do męża i synka :*

U nas Walentynki były w pizzeri. M zabralł mnie i dziewczynki na pizze. Było bardzo miło.

Martya, zdrówka :* Mnie dzisiaj dreszcze brały, ale na razie przeszło.

Do góry