reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia robia roznie prenatalne u roznych lekarzy nawet w tej samej przychodni. U niektorych pobranie krwi jest przy usg i wtedy wyniki sa w ciagu kilku dni; a u niektorych trzeba przyjsc na pobranie wczesniej i wtedy wyniki sa na usg.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Molly dziś jest ok, bo jeszcze jestem przed śniadaniem :):) a co studiowalas?? ja teoretycznie studia skończyłam, ale pracę dopiero w marcu będę bronić.
To u Ciebie dają tez filmik???? jeju ale fajnie! ja bym chyba codziennie oglądała :):):)
Pamiętaj kochana żebyś się nie martwila jakbyś po cytologii miała brązowy śluz. :)

anik kochana! bardzo bardzo mi przykro :( jednak nie będą powtarzać jutro bety? :( będę modliła się o Ciebie i Twojego Aniołka :( nie jestem w stanie sobie wyobrazić Twojego smutku, ale jestem pewna, że już niedługo znów będziesz w ciąży i wszystko skończy się dobrze. Tulę Cię i naprawdę bardzo Wam współczuję :*

KasiaMarysia ja studiowałam Administrację rządową. U mnie gin na prenatalnych daje płytkę ze zdjęciami i filmikiem :) też myślę, że będę non stop go oglądała :D mąż oczywiście idzie ze mną :)

Hej Dziewczyny;*
Ja dziś obudziłam się z krwotokiem z nosa;< i strasznie osłabiona jestem mimo tak cudownej pogody na dworze ;)
W ciuchy się mieszczę choć w sumie musiałam odrzucić kilka dżinsów bo mi w nich zbyt ciasno ;)
Kasia2439 ja ostatnio dzwoniłam do katowic i chciałam przełożyć to już miejsc nie było na luty.
Też mam na 25 i idę ze swoim R. ale nie wiem czy tam dają filmik ;)

Anik - trzymaj się;(

anik ja bym powtórzyła jutro betę... nie zgodziłabym się na zabieg dzisiaj.... zrobisz jak będziesz uważała, ale dla mnie to jeszcze nie wszystko stracone...

Kasiaaaa tez kiedyś miałam ochotę na paprykowe, kupiłam i pół paczki zjadłam. Ale ja nie mogę takich rzeczy, bo później mi nie dobrze. Czuje jakby ten tłuszcz się odkładal. Kup sobie sos arabski, wczoraj koleżanka robiła mi hot doga u siebie w małpce i był pycha lekko pikantny.
Dziękuję. Pewnie niebawem spróbuję tego sosu:happy2: bo też czasami źle się czuję po chipsach, ale nie umiem sobie odmówić jak mnie najdzie ochota:frown: Lubię też prażynki paprykowe i są chyba trochę mniej chemiczne od chipsów;-) ;)

reklama
Molly_88 beta nie przyrasta. Pęcherzyk ma 12 mm serduszka nie widać. Są w nim tylko jakieś krwawe wylewy wiec na co mam czekać? :( w domu synek czeka... miałam 4 USG - od wtorkowego nic o mm nie uroslo.

Do góry