reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

kaaasia2 - nie rób sobie wyrzutów sumienia, raz na jakiś czas taka przekąska Ci nie zaszkodzi. Ja staram się cały czas odżywiać bardzo zdrowo ale to w końcu można zwariować i nie zawsze wychodzi, w torebce lubię mieć zawsze skittles moje ulubione albo jakieś cukierki :(. Chociaż wczoraj byłam z siebie dumna, zamiast ukochanych lodów kokosowych wybrałam sok z "Soki na zdrowie Fresh" gdy byłam w centrum handlowym.

Udanego seansu, ja odpuszczam sobie kino na jakiś czas. Tydzień temu byłam na Pitbullu i było mi strasznie duszno w tej sali, sporo osób było i miałam wrażenie, że klima nie działa. Pół filmu się męczyłam zanim się przyzwyczaiłam i przestało mi się robić słabo.

reklama
Anik - bardzo Ci współczuję, trzymaj się i bądź dzielna.
Mnie moja gin na początku nastraszyła, że nie widzi postępów ciąży ale na kolejnej wizycie już były także mam to szczęście.
Życzę Ci wszystkiego dobrego!

Kasiu2439 nie mogłaś wyjść do łazienki?? współczuję Ci tego bólu, wiem ze to bardzo boli, najgorsze ze później ciężko się tego pozbyć. Może Zjedz koperku, albo zaparz sobie albo dodaj do obiadu.

No właśnie gdybym wiedziała że tak się będę później męczyć to bym wychodziła :-( całe szczęść ból minął ale oczywiście tradycyjnie w niedzielę od rana mdłości. Ale nie obyło się bez walentynkowych przytulasow z mężem :-)

Kasia2439 ja ostatnio dzwoniłam do katowic i chciałam przełożyć to już miejsc nie było na luty.
Też mam na 25 i idę ze swoim R. ale nie wiem czy tam dają filmik ;)

Anik - trzymaj się;(

Kurcze a chcialam tam w klinice robic prenatalne. A to musi byc koniecznie w 12 tygodniu czy moze byc później troszkę?

Anik trzymaj się dzielnie!

kaaasia2 - nie rób sobie wyrzutów sumienia, raz na jakiś czas taka przekąska Ci nie zaszkodzi. Ja staram się cały czas odżywiać bardzo zdrowo ale to w końcu można zwariować i nie zawsze wychodzi, w torebce lubię mieć zawsze skittles moje ulubione albo jakieś cukierki :(. Chociaż wczoraj byłam z siebie dumna, zamiast ukochanych lodów kokosowych wybrałam sok z "Soki na zdrowie Fresh" gdy byłam w centrum handlowym.

Udanego seansu, ja odpuszczam sobie kino na jakiś czas. Tydzień temu byłam na Pitbullu i było mi strasznie duszno w tej sali, sporo osób było i miałam wrażenie, że klima nie działa. Pół filmu się męczyłam zanim się przyzwyczaiłam i przestało mi się robić słabo.
Gratuluję Ci silnej woli, której mi bardzo brakuje:growl: i niestety ostatnio dosyć często jem te śmieci i to mnie martwi:frown:
Mam nadzieję że na filmie będzie ok. Ja czasami w komunikacji miejskiej mam jazdy że mnie mdli a ostatnio było tak gorąco w tramwaju że musiałam wysiąść.

anik no to rzeczywiście, może czas się pogodzić ze stratą. Jak mówisz, że już wylewy to żeby z tego jakiejś sepsy nie było :( w takim razie Kochana życzę Ci dużo dużo siły! Choć to trudny czas to wierzę, że niedługo znów będziesz mamą :* daj znać jak się czujesz po zabiegu! trzymam kciuki Kochana :*

kasia2439 badanie prenatalne musi się odbyc pomiędzy 11 a 14 tygodniem ciąży :) niekoniecznie 12

No właśnie gdybym wiedziała że tak się będę później męczyć to bym wychodziła :-( całe szczęść ból minął ale oczywiście tradycyjnie w niedzielę od rana mdłości. Ale nie obyło się bez walentynkowych przytulasow z mężem :-)

Kurcze a chcialam tam w klinice robic prenatalne. A to musi byc koniecznie w 12 tygodniu czy moze byc później troszkę?

Anik trzymaj się dzielnie!

Mi lekarz mówił że badania prenatalne robi się między 11-13 tygodniem ciąży. Ja mam jutro i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę bobasa ale też trochę się denerwuję czy wszystko będzie ok.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1455453223.861081.jpg

Zapraszam na szarlotke :) myslslam ze mi nie wyjdzie a jest naprawde pycha!
A na obiadek serwuje ziemnaiczki surowke z pory i kurczaczka :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1455453223.861081.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1455453223.861081.jpg
    78,8 KB · Wyświetleń: 467
Do góry