reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
kaaasia2, aluśka dziękuję Wam bardzo. Złapało mnie tak nagle, że nie miałam kiedy wcześniej zainterweniować.

Anik tak bardzo mi przykro, aż ciężko jest cokolwiek powiedzieć... :(

agus8819 mi na szczęście zostało jeszcze 2 pary spodni z niskim stanem, a już bardzo dawno ich nie zakładałam bo mnie
denerwowały. Z wysokim stanem spodni nie zakładam, mam jakiś opór.

Zobacz załącznik 746666
Zapraszam na szarlotke :) myslslam ze mi nie wyjdzie a jest naprawde pycha!
A na obiadek serwuje ziemnaiczki surowke z pory i kurczaczka :)

Odkąd wstawiłaś zdjęcie leże i myśle o Twojej szarlotce hhahaah, no i jem jakieś różne inne rzeczy ale to nie to co ta szarlotka tak mi się marzy , jeszcze taka domowa , a samej mi się dupci nie chce ruszyć żeby upiec co za los;<

Co do badań prenatalnych to ja dzwoniłam z zapytaniem czy mój dzidziuś nie jest zbyt mały na nie bo miałam mieć 19.02 ale po tym jak na ost wizycie miał 3,75 cm to powiedziała żeby lepiej przyjść tydzień później ;)

HappyMum89 wziełam już Apap bo głowa coraz gorzej mnie boli, a na dodatek zaczyna mnie drzeć w kościach

Widze ze przyszly tydzien bedzie obfity w wizyty.
Ja mam we wtorek wizyte prywatnie u gina a w czwartek w poradni patologi ciazy. Bardzo jestem ciekawa co u mojego fasola :)

Odkąd wstawiłaś zdjęcie leże i myśle o Twojej szarlotce hhahaah, no i jem jakieś różne inne rzeczy ale to nie to co ta szarlotka tak mi się marzy , jeszcze taka domowa , a samej mi się dupci nie chce ruszyć żeby upiec co za los;<

Co do badań prenatalnych to ja dzwoniłam z zapytaniem czy mój dzidziuś nie jest zbyt mały na nie bo miałam mieć 19.02 ale po tym jak na ost wizycie miał 3,75 cm to powiedziała żeby lepiej przyjść tydzień później ;)
Mi tez sie nie chcialo ale to tylko trzrba wstac bo
Jak juz sie
Wezmiesz to wszytko idzie :) chetnie bym sie podzielila :)

reklama
No tylko najpierw musiałabym iśc do sklepu po brakujące składniki ;) Może jutro coś upiekę w końcu wystarczy mi na dłuższy czas bo u mnie tylko ja lubie takie rzeczy ;)

Do góry