reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Cześć kobietki, ja wstałam dopiero bo w nocy nie mogłam spać a jak już zasnełam to budziłam się na siusiu albo picie. Was też tak suszy?

Cieszę się, że też mieścicie się w swoje ciuchy, już się bałam że jest coś nie tak, że jeszcze nic nie przytyłam, poczytałam też trochę na ten temat i się uspokoiłam.

Molly_88 Ja nie znoszę owocowej galaretki :) Wolę mięsną, najlepiej z kurczaka i warzywek.

reklama
U mnie jeszcze nie było walentynek, będą później (chyba ;) bo to nigdy nie wiadomo). Molly_88 ja także zrobiłam się strasznie płaczliwa i kłótliwa chyba ciężko jest teraz ze mną wytrzymać. Dopiero po chwili orientuje się, że przesadzam ze wszystkim i wyolbrzymiam niektóre sprawy ;) no ale cóż..

Martya - tak, wypijam całą butelkę wody w nocy, w dzień tak dużo mi się nie chce pić.
Ja też nie muszę kupować na razie nic większego ale kilka luźniejszych bluzeczek kupiłam by mieć w razie czego, a teraz do leginsów całkiem fajnie wyglądają ale wyglądam szczupło.

A ja jestem mniej kłótliwa jak przed ciążą :) Jedynie płacze na filmach, a najbardziej na Wspaniałym Stuleciu

Ja ostatnio popłakałam się na reklamie w internecie na temat mam, obejrzałam na facebooku i się wzruszyłam ;) dobrze że byłam sama w domu :p

Dzien dobry:)

ja zawsze na morfologie chodze na czczo i tez ze zdziwieniem przeczytalam ostatnio, ze wcale nie trzeba. Przed kolejna chyba zapytam gin co radzi i sie dostosuje.

Co do Walentynek to bez szczegolnych planow. Jeszcze nie wstalismy [emoji12]

ckai3e3kikq3p3qp.png

Jeżeli jest robiona morfologia to musi być na czczo. Jeżeli np cholesterol to nawet 12h przed powinno się nie jeść przy innych jak np. prolaktyna też naczczo. Pozostałe może die napić wody

Mi mój gin powiedział żebym na pierwszym badaniu była na czczo, a przed następnymi że mogę coś zjeść

reklama
Do góry