reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Mi z kolei bardzo przetłuszczają się włosy, rano je myje a pod wieczór już mam nieświeże :( Już nie wspomne o tym jakie to uciążliwe codziennie myć włosy.

Co do imion zupełnie nie wiem jakie wybrać, nie chcę nazwać dziecka popularnym imieniem, a to jest trudne bo podobają mi się akurat te co są popularne...

reklama
Martya ja też się mieszczę jeszcze w swoje ciuchy bez problemu :) Znaczy w rozmiar 36 się mieszczę, a niektóre 32/34 już nie...ale raczej wszystko jeszcze mogę nosić, choć brzuszek, zwłaszcza wieczorami malusi jest...ale ja w większości ubrań miałam zapas

Aluśka
ja też nie lubię galarety. Ewentualnie galaretkę na słodko z owockami :D

A mi się sypią zęby :( w 4 tc byłam u dentysty bo wypadła mi leczona 5 lat temu kanałowo piątka. Od tamtej pory w innym zupełnie zdrowym zębie zrobiła mi się straszna dziura. Muszę iść do dentysty, ale teraz przez ten ciągły kaszel nic z tego. Nigdy nie miałam problemów z zębami. A teraz. Martwię się, bo moja Mama będąc ze mną w ciąży straciła mnóstwo zębów, boję się, że teraz pora je oddać mojemu Dziecku. Mam nadzieję, że kaszel szybko minie i będę mogła pójść do leczenia. Karma wraca.

Idę spać, dobrej nocki Kochane

Ostatnia edycja:
hej mamuśki:)
ja tez jeszcze mieszczę się w ciuchy (te luźniejsze wieczorem już trochę brzucha mam)
ja znów czytałam gdzieś ze paracetamol zwiększa ryzyko astmy u dzieci

dziewczyny czy Wy też jesteście nerwowe i płaczliwe?? ja mam masakre cały tydz foch na m. o byle co....

miłej i spokojnej niedzieli

hej mamuśki:)
ja tez jeszcze mieszczę się w ciuchy (te luźniejsze wieczorem już trochę brzucha mam)
ja znów czytałam gdzieś ze paracetamol zwiększa ryzyko astmy u dzieci

dziewczyny czy Wy też jesteście nerwowe i płaczliwe?? ja mam masakre cały tydz foch na m. o byle co....

miłej i spokojnej niedzieli

Jestem wredna nerwowa i wyszczekana ,a potem wyje :D

Ja się rozklejam na wszystkich filmach, gdzie żyli długo i szczęśliwie - łącznie z bajkami... :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Tak czasem jest :) poczatki takie miałam ze na Pielegniarkavh,trudnych sprawach i tego typu pierdolach plakalam :)

reklama
Do góry