reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Mi z kolei bardzo przetłuszczają się włosy, rano je myje a pod wieczór już mam nieświeże :( Już nie wspomne o tym jakie to uciążliwe codziennie myć włosy.

Co do imion zupełnie nie wiem jakie wybrać, nie chcę nazwać dziecka popularnym imieniem, a to jest trudne bo podobają mi się akurat te co są popularne...

reklama
Martya ja też się mieszczę jeszcze w swoje ciuchy bez problemu :) Znaczy w rozmiar 36 się mieszczę, a niektóre 32/34 już nie...ale raczej wszystko jeszcze mogę nosić, choć brzuszek, zwłaszcza wieczorami malusi jest...ale ja w większości ubrań miałam zapas

Aluśka
ja też nie lubię galarety. Ewentualnie galaretkę na słodko z owockami :D

A mi się sypią zęby :( w 4 tc byłam u dentysty bo wypadła mi leczona 5 lat temu kanałowo piątka. Od tamtej pory w innym zupełnie zdrowym zębie zrobiła mi się straszna dziura. Muszę iść do dentysty, ale teraz przez ten ciągły kaszel nic z tego. Nigdy nie miałam problemów z zębami. A teraz. Martwię się, bo moja Mama będąc ze mną w ciąży straciła mnóstwo zębów, boję się, że teraz pora je oddać mojemu Dziecku. Mam nadzieję, że kaszel szybko minie i będę mogła pójść do leczenia. Karma wraca.

Idę spać, dobrej nocki Kochane

Ostatnia edycja:
hej mamuśki:)
ja tez jeszcze mieszczę się w ciuchy (te luźniejsze wieczorem już trochę brzucha mam)
ja znów czytałam gdzieś ze paracetamol zwiększa ryzyko astmy u dzieci

dziewczyny czy Wy też jesteście nerwowe i płaczliwe?? ja mam masakre cały tydz foch na m. o byle co....

miłej i spokojnej niedzieli

hej mamuśki:)
ja tez jeszcze mieszczę się w ciuchy (te luźniejsze wieczorem już trochę brzucha mam)
ja znów czytałam gdzieś ze paracetamol zwiększa ryzyko astmy u dzieci

dziewczyny czy Wy też jesteście nerwowe i płaczliwe?? ja mam masakre cały tydz foch na m. o byle co....

miłej i spokojnej niedzieli

Jestem wredna nerwowa i wyszczekana ,a potem wyje :D

Ja się rozklejam na wszystkich filmach, gdzie żyli długo i szczęśliwie - łącznie z bajkami... :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Tak czasem jest :) poczatki takie miałam ze na Pielegniarkavh,trudnych sprawach i tego typu pierdolach plakalam :)

reklama
Do góry