reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam z rana!
Mam piękne słońce za oknem. Az chce się żyć.
Dziewczyny mam pytanie.
Jutro idę na badania i zastanawiam się czy jak przed pobraniem krwi napije się pół szkl wody to czy nie wyjdą fałszywe wyniki?
Udanej niedzieli

reklama
Witam z rana!
Dziewczyny mam pytanie.
Jutro idę na badania i zastanawiam się czy jak przed pobraniem krwi napije się pół szkl wody to czy nie wyjdą fałszywe wyniki?
Udanej niedzieli

Możesz nawet więcej. Tylko czystej wody. Ja ostatnio mało pilam od rana i miałam tak zagęszczona krew, że kobieta nie mogła jej pobrać.

Witam z rana!
Dziewczyny mam pytanie.
Udanej niedzieli
Zazdroszczę Ci tego słońca, bo u mnie ponuro i w związku z tym jakiś smutek mnie ogarnia ale mam nadzieję że słońce wyjdzie i humor się poprawi:blink:
Przed pobraniem krwi trzeba pić wodę żeby krew była rzadsza i lepiej leciała więc możesz pić bez problemu-pracuję w przychodni więc wiem:eek:
My z mężem idziemy zaraz do kościoła a potem będzie mi dawał " jazdy doszkalające" bo przygotowuję się do egzaminu na prawo jazdy-no cóż lepiej późno niż wcale:huh:
Też życzę Wam miłej niedzieli:wink:
A jakie macie plany na Walentynki?

Zazdroszczę Ci tego słońca, bo u mnie ponuro i w związku z tym jakiś smutek mnie ogarnia ale mam nadzieję że słońce wyjdzie i humor się poprawi:blink:
Przed pobraniem krwi trzeba pić wodę żeby krew była rzadsza i lepiej leciała więc możesz pić bez problemu-pracuję w przychodni więc wiem:eek:
My z mężem idziemy zaraz do kościoła a potem będzie mi dawał " jazdy doszkalające" bo przygotowuję się do egzaminu na prawo jazdy-no cóż lepiej późno niż wcale:huh:
Też życzę Wam miłej niedzieli:wink:
A jakie macie plany na Walentynki?
Szczerze to zawsze myślałam, że do pobrania krwi trzeba być całkiem na czczo.
A kiedy egzamin?
Planów na Walentynki żadnych nie mamy. Ot posiedzimy razem w domu, może spacer po obiedzie i to wszystko.
Pozdrawiam

Cześć. Ja właśnie kończe śniadanie jeść i zaraz na zakupy.

Planów na walentynki nie mamy, ale pewnie coś w praniu wyjdzie.

Judy, jestem płaczliwa i to bardzo. Wczoraj od tak zaczęłam płakać i jak M z pracy wrócił pokłóciłam się z nim o głupotę. Po tem w nocy przepraszałam, bo wiem, że nie powinnam tak robić.

Kaaasia, ja dwa lata temu zdałam na prawko, a szykowałam się 3 lata i jakoś zebrać się nie mogłam.

Anik, najważniejsze że jakaś nawet najmniejsza nadzieja jest :*

Pola, kiedyś będę musiała zrobić sama galaretkę. Ale i tak najlepsza mojej babci :-)

dzień dobry :)

mnie mężuś obudził z kwiatkami, czekoladkami i śniadankiem do łóżeczka :) kochany!! :biggrin2:

Ja też jestem płaczliwa. I bardzo kłótliwa :p ale staram się jak mogę nie skupiać tego na rodzinie, tylko tłumię w sobie.

Ja też zawsze myślałam, że do pobrania krwi trzeba być na czczo, zwłaszcza jak się bada glukozę, no ale jak widać człowiek uczy się całe życie :)

U mnie też słoneczko pięknie świeci :)

Gosia2808
chlebek z czosnkiem i mleczko z miodem :) Zdrówka życzę! :)

reklama
Molly, w krwiodactwie zanim pobiorą Tobie krew dają kawe do wypicia i czekoladę do zjedzenia. Kiedyś babka powiedziała dla mojego męża, że można zjeść też kanapkę z dżemem. Ale jak M robił ostatnio badania do pracy to była wrednna baba i za suchą bułkę mąż opierdziel dostał, bo niby wyniki złe będą, a dobre wyszły.

Do góry