reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Anik ukochana Nasza ściskam Cię mocno. Cały czas miałam Cię w główce :-* Przykro mi bardzo i pomodle się za Was :-* wierzę że szybko dojdziesz do siebie i wrócisz do Nas nawet z inną datą porodu jako ciężarna. Oczywiście chcemy żebyś z Nami była cały czas, żebyśmy mogły Cię wspierać. Ściskam Cię mocno.

Dziękuję. Będę tu zaglądała, zżyłam się z Wami. Nieustannie trzymam za was i wasze dzieciatka kciuki.
Pomódlcie się za mojego Aniołka. Wiem, że będzie z nami zawsze i kiedyś się z nim spotkam. Przytulam was i buziaki.

reklama
Dziewczyny ,ja pochlaniam galaretę ,drobiowa ,wieprzowa ,z odrobina octu no masakra wręcz ,morfologia ok wiex niema przeciwwskazań na Ocet pycha

Ostatnia edycja:
Witam

Byłam dzisiaj z młodszą córcią na urodzinkach mojego siostrzeńca...(są z tego samego rocznika także potrafią znaleźć wspólny język)..starsza oczywiście została z tatusiem w domu gorączki o dziwno nie ma ale cały dzień jej temp. utrzymuje się 37,1-37,5 stopni więc z czymś organizm jeszcze walczy :confused:

To jeszcze wam opowiem co mi się przyśniło..może to sen proroczy ;-) ;)
Otóż byłam w gabinecie u pana dr (tego pierwszego -Skórzewskiego który na żywo USG nie wykonuje:rofl2: )na w końcu wyczekanym usg...wykonał badanie.. wydrukował...po chwili wziął ode mnie to zdjęcie z usg i długopisem napisał mi na nim : "Dziewczynka "... żebym pamiętała :rolleyes2:

Anik bardzo mi przykro:hmm:

Aluska ciekawe czy sie sprawdzi :)
Ja dzis caly dzien leze , planuje przelezec przyszly tydzien z wyjsciami tylko do lekarza moze ten krwiak szybciej sie wchlonie ;)
Pola06 narobilas smaka na galarete :(mmm

Aluśka, może tak ma być :)

Pola, specjalnie to robisz :/ Wczoraj gołąbki, a dzisiaj galaretka. Ja ja lubię galaretkę, ale robić nigdy sama nie robiłam.

Ale piszecie dziewczyny.
Az trudno nadrobic.
Anik przykro mi. Trzymaj sie.
Widze ze etap zachcianek. Mi wczoraj moj M zrobil ochote na lody bomial kupic. Ale okazalo sie ze zapomnial. Za to dzisiaj za kare gotowal barszcz z uszkami. A ja poszlam na paznokcie i z mloda na lyzwy. Teraz odpoczynek.
Wczoraj kupilam pierwsze spodnie ciazowe. Bo te co mialam sie rozlecialy. ;)

Ja też pochłonęłabym galaretkę ale nigdy nie robiłam tylko u mamy na święta jem,mniam:-p
Ja dzisiaj robiłam mielone zapiekane w piekarniku i bardzo dobre wyszły, a mniej roboty niż jak trzeba je smażyć i zdrowiej:happy2: Miałam ochotę na gołąbki po Waszych wczorajszych wpisach, ale za późno wstałam, a je dłużej się robi niż mielone. Miałam dzisiaj lenia i nie mogłam się obudzić rano:crazy: Na szczęście mój mąż był wspaniałomyślny i zanim wstałam sprzątnął mieszkanie:-) :)
Ja też już prawie w żadne spodnie się nie mieszczę, a ciążowe są jeszcze za duże-moja siostra podarowała mi 2 pary swoich bo 2 lata temu urodziła i kilka innych rzeczy ciążowych:-D Ale bardzo się cieszę że już coraz bardziej brzuszek widać, nie mogę się już doczekać kiedy moje dzieciątko będzie już na świecie:-D bo to nasze pierwsze i wyczekane dziecko!

reklama
Do góry