reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam Piękne! :) Ja dzisiaj zobaczyłam moje Maleństwo po raz pierwszy :) lekarz mówi, że wszystko dobrze :) dostałam skierowanie na przeróżne badania, jutro na nie idę :) Dzieciątko moje mierzy 7,6 mm i to końcówka siódmego tygodnia :)

Kinga28 ja mam podobnie. Mdli mnie cały dzień. Masakra. Ratują mnie migdały i miętowe cukierki ale je chyba ograniczę bo coś chyba przesadzam.

Dziewczyny a czy Wam też już na etapie tak wczesnej ciąży dokuczają zaparcia lub wzdęcia? Ja mam na przemian okropne :(

Pozdrawiam Was serdecznie

Jeszcze nie... ale w pierwszej były więc i tu pewnie mnie nie ominą.

Póki co tylko mdłości. Ja się herbata miętową ratuje, melisa...

reklama
Witam Piękne! :) Ja dzisiaj zobaczyłam moje Maleństwo po raz pierwszy :) lekarz mówi, że wszystko dobrze :) dostałam skierowanie na przeróżne badania, jutro na nie idę :) Dzieciątko moje mierzy 7,6 mm i to końcówka siódmego tygodnia :)

Kinga28 ja mam podobnie. Mdli mnie cały dzień. Masakra. Ratują mnie migdały i miętowe cukierki ale je chyba ograniczę bo coś chyba przesadzam.

Dziewczyny a czy Wam też już na etapie tak wczesnej ciąży dokuczają zaparcia lub wzdęcia? Ja mam na przemian okropne :(

Pozdrawiam Was serdecznie
Fajnie masz :)

Witam. Niesmialo chcialabym dolaczyc. Dzis na tescie ujrzalam dwie kreseczki :) w 6 cyklu staran sie udalo. Ostatnia miesiaczke mialam 15 grudnia. Ja tez nie czuje sie ciazowo. Mnie nawet piersi nie bola. Jutro bede probowac dodzwonic sie do gina

Jestem po pierwszej wizycie 6t3d. Ciąża żywa, widać było malutki punkcik w pęcherzyku (pęcherzyk 24,3mm). Za 2 tyg badania (morfologia, mocz, VDRL i glukoza na czczo) i wizyta, wtedy założy kartę ciąży. Gratulacje dla nowych mam! :)

My też jeszcze nikomu nie mówiliśmy. Tez czekamy na wizyte :) nawet mój brat nie wie ;) do 20 - wspolczuje :( ale chociaż siedząca czy stojąca praca?
Ja po pracy. Na szczescie siedze za biurkiem ale dzisiaj to mnie kregoslup pod koniec dnia bolal. Jutro na rano a pozniej 4 dni wolnego i wyjazd w gory wiec odpoczne

molly ja tez mam zaparcia i wzdęcia i do tego silny apetyt a jak nie zjem 3-4 godz to mi nie dobrze... w pierwszej ciązy schudłam w tych pierwszych tyg ... ja tez po pracy dałam rade i nawet spać mi się nie chce szok

molly ja tez mam zaparcia i wzdęcia i do tego silny apetyt a jak nie zjem 3-4 godz to mi nie dobrze... w pierwszej ciązy schudłam w tych pierwszych tyg ... ja tez po pracy dałam rade i nawet spać mi się nie chce szok
Ja mam problemy z zasypianiem i zle spie w nocy bo sie budze a rano nie moge wstac

reklama
Kurcze a ja jeszcze nie mam objawow moze za wczesnie. W 1 ciazu nie mialam wogole mdlosci ale pamietam ze brzuch mnie potwornie bolal jak na @ i piersi tez bolaly.
W pt ide oddac krew na tsh i zastanawiam sie nad progesteronem aby zobaczyc czy jest ok bo to on jest odpowiedzialny za utrzymanie ciazy ? Myslicie ze warto ?

Do góry