reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

A ja wpadam się pochwalić ,wizyta zaliczona u gin i za tydzień następną bo wcześnie jest nie widzałam jeszcze serduszka .

Załączniki

• IMG_20160113_134355.jpg
    IMG_20160113_134355.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Co do objawów to mam mega mdłości dziś do pokoju poczekalnego weszła babcia (dosłownie) była wyperfumowana różanym perfumem ,Jezu pomyslalam to kościół czy ja u lekarza jestem mało by brakowało a bym się ozygała :D sorry za wyrażenie ale trochę za dużo ich użyła ;) ..jem dość sporo a normalnie powinno być na odwrót .No i chyba na tyle a i bym zapomniała witam się z nowymi osobami :)

Kinga28 to zarodka pewnie też jeszcze nie było widać nie , bo za wcześnie. Zresztą u mnie tak samo. Teraz z niecierpliwoscia czekam na 26 stycznia :)

reklama
Witam Piękne! :) Ja dzisiaj zobaczyłam moje Maleństwo po raz pierwszy :) lekarz mówi, że wszystko dobrze :) dostałam skierowanie na przeróżne badania, jutro na nie idę :) Dzieciątko moje mierzy 7,6 mm i to końcówka siódmego tygodnia :)

Kinga28 ja mam podobnie. Mdli mnie cały dzień. Masakra. Ratują mnie migdały i miętowe cukierki ale je chyba ograniczę bo coś chyba przesadzam.

Dziewczyny a czy Wam też już na etapie tak wczesnej ciąży dokuczają zaparcia lub wzdęcia? Ja mam na przemian okropne :(

Pozdrawiam Was serdecznie

Do góry