reklama
gosia2808
Fanka BB :)
Ktory to tydxien wedlug lekarza ?A ja wpadam się pochwalić ,wizyta zaliczona u gin i za tydzień następną bo wcześnie jest nie widzałam jeszcze serduszka .
Co do objawów to mam mega mdłości dziś do pokoju poczekalnego weszła babcia (dosłownie) była wyperfumowana różanym perfumem ,Jezu pomyslalam to kościół czy ja u lekarza jestem mało by brakowało a bym się ozygała sorry za wyrażenie ale trochę za dużo ich użyła ..jem dość sporo a normalnie powinno być na odwrót .No i chyba na tyle a i bym zapomniała witam się z nowymi osobami
4 tydzień około a normalnie pierwszą wizyta jest 6 /7 ale żeby potwierdzić czy 100% test nie kłamie dostalam się odrazuKtory to tydxien wedlug lekarza ?
gosia2808
No tak racja czyli teraz jiedy idziesz ?4 tydzień około a normalnie pierwszą wizyta jest 6 /7 ale żeby potwierdzić czy 100% test nie kłamie dostalam się odrazu
Paulinka.1232
Kinga28 to zarodka pewnie też jeszcze nie było widać nie , bo za wcześnie. Zresztą u mnie tak samo. Teraz z niecierpliwoscia czekam na 26 stycznia
reklama
Witam Piękne! Ja dzisiaj zobaczyłam moje Maleństwo po raz pierwszy lekarz mówi, że wszystko dobrze dostałam skierowanie na przeróżne badania, jutro na nie idę Dzieciątko moje mierzy 7,6 mm i to końcówka siódmego tygodnia
Kinga28 ja mam podobnie. Mdli mnie cały dzień. Masakra. Ratują mnie migdały i miętowe cukierki ale je chyba ograniczę bo coś chyba przesadzam.
Dziewczyny a czy Wam też już na etapie tak wczesnej ciąży dokuczają zaparcia lub wzdęcia? Ja mam na przemian okropne
Pozdrawiam Was serdecznie
Kinga28 ja mam podobnie. Mdli mnie cały dzień. Masakra. Ratują mnie migdały i miętowe cukierki ale je chyba ograniczę bo coś chyba przesadzam.
Dziewczyny a czy Wam też już na etapie tak wczesnej ciąży dokuczają zaparcia lub wzdęcia? Ja mam na przemian okropne
Pozdrawiam Was serdecznie