Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyCześć Dziewczyny
Mam na imię Kornelia, mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek, 10-letniej Mai oraz 7-letniej Zuzi.
Obecnie jestem w trzeciej ciąży i chociaż moje córeczki kocham nad życie, to mam wielką nadzieję, że tym razem urodzi się synek.
Bardzo ale to bardzo chciałabym móc kupować chłopięce ubranka i zabawki bo mam już przesyt różu, serduszek i brokatu
Wczoraj byłam na pierwszym usg ale to dopiero 5 tydzień więc jeszcze nie było widać zarodka.
Termin porodu wyznaczono na 14.09.2016.
Mam się zgłosić na kolejną wizytę za 3 tygodnie. Wtedy już wszystko powinno być jasne...
Serdecznie pozdrawiam!
Czyli tylko ja mam dopiero 28? Masakra
A kiedy miałaś? Ja też chodzę prywatnie ale termin żeby było usg i mój lekarz dopiero na 28;(Ja chodzę prywatnie wiec mnie lekarz kazał w przyszłym tygodniu przyjść.
Może to od ostatniej @ termin zależy?