reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

U nas też lodowisko, a dziś szłam na 7 więc jakąś masakra, muszę sobie zrobić zakupy do pracy bo ciągle głodna jestem.

reklama
Wiem dziewczyny ze trzeba byc dobrej mysli ale to jest silniejsze odemnie. Od zawsze bylam pesymistka. Pamietam jak w 1 ciazy w 13 tyg poszlam prywatnie na usg i bylam taka zdenerwowana co zobacze ze az lekarz mnie opieprzyl ze tak nie mozna.

ale fajnie ze Wam też tak zimno bo w kupie raźniej ja też cały dzień po kocem albo w bluzie bo ciągle mi zimno...

[FONT=Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif]HappyMum89 w pierwszej ciąży nie miałam takiego apetytu

życze miłego dnia ja dziś wolne za godz kawa z kol. a na 15:30 lekarz ciekawe co tam mi powie[/FONT]

Cześć Dziewczyny :)

Mam na imię Kornelia, mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek, 10-letniej Mai oraz 7-letniej Zuzi.
Obecnie jestem w trzeciej ciąży i chociaż moje córeczki kocham nad życie, to mam wielką nadzieję, że tym razem urodzi się synek.
Bardzo ale to bardzo chciałabym móc kupować chłopięce ubranka i zabawki bo mam już przesyt różu, serduszek i brokatu oraz Krainy Lodu ;)
Wczoraj byłam na pierwszym usg ale to dopiero 5 tydzień więc jeszcze nie było widać zarodka.
Mam się zgłosić na kolejną wizytę za 3 tygodnie. Wtedy już wszystko powinno być jasne...
Termin porodu wyznaczono na 14.09.2016.

Serdecznie pozdrawiam! :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)

Mam na imię Kornelia, mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek, 10-letniej Mai oraz 7-letniej Zuzi.
Obecnie jestem w trzeciej ciąży i chociaż moje córeczki kocham nad życie, to mam wielką nadzieję, że tym razem urodzi się synek.
Bardzo ale to bardzo chciałabym móc kupować chłopięce ubranka i zabawki bo mam już przesyt różu, serduszek i brokatu ;)
Wczoraj byłam na pierwszym usg ale to dopiero 5 tydzień więc jeszcze nie było widać zarodka.
Termin porodu wyznaczono na 14.09.2016.
Mam się zgłosić na kolejną wizytę za 3 tygodnie. Wtedy już wszystko powinno być jasne...

Serdecznie pozdrawiam! :)
Witamy :)
Ja dzis zapisalam sie do gina i wizyte mam 26 stycznia a 20 stycznia mam wizyte u endokrynologa

reklama
Ja chodzę prywatnie wiec mnie lekarz kazał w przyszłym tygodniu przyjść.
Może to od ostatniej @ termin zależy?
A kiedy miałaś? Ja też chodzę prywatnie ale termin żeby było usg i mój lekarz dopiero na 28;(

A dziewczyny jeśli z kalendarza wynika 5t 1d to liczyć jako 5 t czy 6 t bo różnie piszą

Do góry