reklama
HappyMum89
Fanka BB :)
Wiem dziewczyny ze trzeba byc dobrej mysli ale to jest silniejsze odemnie. Od zawsze bylam pesymistka. Pamietam jak w 1 ciazy w 13 tyg poszlam prywatnie na usg i bylam taka zdenerwowana co zobacze ze az lekarz mnie opieprzyl ze tak nie mozna.
HappyMum89
U nas tez slizgo az boje sie jezdzic autem
ale fajnie ze Wam też tak zimno bo w kupie raźniej ja też cały dzień po kocem albo w bluzie bo ciągle mi zimno...
[FONT=Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif]HappyMum89 w pierwszej ciąży nie miałam takiego apetytu
życze miłego dnia ja dziś wolne za godz kawa z kol. a na 15:30 lekarz ciekawe co tam mi powie[/FONT]
[FONT=Open Sans, Helvetica, Arial, sans-serif]HappyMum89 w pierwszej ciąży nie miałam takiego apetytu
życze miłego dnia ja dziś wolne za godz kawa z kol. a na 15:30 lekarz ciekawe co tam mi powie[/FONT]
Kornelia38
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny
Mam na imię Kornelia, mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek, 10-letniej Mai oraz 7-letniej Zuzi.
Obecnie jestem w trzeciej ciąży i chociaż moje córeczki kocham nad życie, to mam wielką nadzieję, że tym razem urodzi się synek.
Bardzo ale to bardzo chciałabym móc kupować chłopięce ubranka i zabawki bo mam już przesyt różu, serduszek i brokatu oraz Krainy Lodu
Wczoraj byłam na pierwszym usg ale to dopiero 5 tydzień więc jeszcze nie było widać zarodka.
Mam się zgłosić na kolejną wizytę za 3 tygodnie. Wtedy już wszystko powinno być jasne...
Termin porodu wyznaczono na 14.09.2016.
Serdecznie pozdrawiam!
Mam na imię Kornelia, mam 38 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek, 10-letniej Mai oraz 7-letniej Zuzi.
Obecnie jestem w trzeciej ciąży i chociaż moje córeczki kocham nad życie, to mam wielką nadzieję, że tym razem urodzi się synek.
Bardzo ale to bardzo chciałabym móc kupować chłopięce ubranka i zabawki bo mam już przesyt różu, serduszek i brokatu oraz Krainy Lodu
Wczoraj byłam na pierwszym usg ale to dopiero 5 tydzień więc jeszcze nie było widać zarodka.
Mam się zgłosić na kolejną wizytę za 3 tygodnie. Wtedy już wszystko powinno być jasne...
Serdecznie pozdrawiam!
Ostatnia edycja:
HappyMum89
WitamyCześć Dziewczyny
Bardzo ale to bardzo chciałabym móc kupować chłopięce ubranka i zabawki bo mam już przesyt różu, serduszek i brokatu
Serdecznie pozdrawiam!
Ja dzis zapisalam sie do gina i wizyte mam 26 stycznia a 20 stycznia mam wizyte u endokrynologa
anik.
Mama Krzysia :)
Czyli tylko ja mam dopiero 28? Masakra
Ja chodzę prywatnie wiec mnie lekarz kazał w przyszłym tygodniu przyjść.
Może to od ostatniej @ termin zależy?
reklama
annam03
A kiedy miałaś? Ja też chodzę prywatnie ale termin żeby było usg i mój lekarz dopiero na 28;(Ja chodzę prywatnie wiec mnie lekarz kazał w przyszłym tygodniu przyjść.
Może to od ostatniej @ termin zależy?
A dziewczyny jeśli z kalendarza wynika 5t 1d to liczyć jako 5 t czy 6 t bo różnie piszą