Zazdroszcze tej koldry ja zmykam do pracyDzień dobry!
Ja też wstałam wyprawic synka do przedszkola.
Od samego rana okrutne mdłości mi dokuczają. Masakra.
Ja zostaje z kotem pod kołdrą.
Miłego dnia!
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Zazdroszcze tej koldry ja zmykam do pracy
Oby godziny w pracy szybko minęły!
Niestety dzisiaj az do 20.Oby godziny w pracy szybko minęły!
Najgirzej jest jak mnie w pracy dopadaja mdlosci. Musze wychodzic na przerwe zeby poki co nikt nie wiedzial. A to jest trudniejsze bo pracuje ze swoja siostra blizniaczka. Ona jeszcze nie wie. Nikomu poza moim M nie mowilam bo czekam do wizyty u lekarza
anik.
Mama Krzysia :)
Niestety dzisiaj az do 20.
Najgirzej jest jak mnie w pracy dopadaja mdlosci. Musze wychodzic na przerwe zeby poki co nikt nie wiedzial. A to jest trudniejsze bo pracuje ze swoja siostra blizniaczka. Ona jeszcze nie wie. Nikomu poza moim M nie mowilam bo czekam do wizyty u lekarza
My też jeszcze nikomu nie mówiliśmy. Tez czekamy na wizyte nawet mój brat nie wie do 20 - wspolczuje ale chociaż siedząca czy stojąca praca?
annam03
Fanka BB :)
Tz?A ja jakoś nie czuję, że jestem w ciąży. Dziwne to dla mnie. Jestem jeszcze przed wizytą u gin.
Acgug
Nie wiem sama. To dla mnie druga ciąża. Gdy zaszłam w ciążę z córką to dosłownie skakalam ze szczęścia. A teraz? Niby test pozytywny, @ brak, objawy ciążowe a ja jakoś nie mogę się pozbierać, że będę znowu mamą. Martwi mnie to.
Paulinka.1232
A ja prócz bólu piersi nie mam żadnych innych objawów. Ktoś tak ma ??
reklama
alevandra
Aktywna w BB
Ja to w ogóle nie mam żadnych objawów oprócz braku okresu.. dziwne.. też jakoś nie czuję, że jestem w ciąży. Wizyta dopiero 21 stycznia - jak ja wytrzymam tyle czasu?
Jeszcze mam taki nieprzyjemny okres w życiu. Straciłam pracę (pracowałam do 31 grudnia), zostałam bez pieniędzy... Nikt mnie teraz nie zatrudni. Tragedia....
Jeszcze mam taki nieprzyjemny okres w życiu. Straciłam pracę (pracowałam do 31 grudnia), zostałam bez pieniędzy... Nikt mnie teraz nie zatrudni. Tragedia....