reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witam wszystkie nowe wrześnióweczki!!!
Te, którym się nie udało ściskam mocno i życzę powodzenia następnym razem.

Było pytanie o pracę, wiec ja dziś byłam ostatni dzień, a plany miałam inne. Niestety zemdlałam. Gin dał zwolnienie i kazał szybciej zrobić badania. Do tego dopadło mnie zapalenie pęcherza, boli i piecze jak diabli, cały brzuch mnie boli :(
To odp
Witam..
Już dojrzałam do decyzji by się do Was dopisać ;-) ;)
Jak widać po suwaczkach będzie to mój trzeci dzidziuś :tak: termin wypada mi na 7.09.2016 (bardzo szczególny dla mnie dzień)
Obecnie jestem w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży:rofl2:
Witamy. Dobrze ze jest nas coraz wiecej ;)

reklama
Jaspis oszczędzaj się...
ja mam zwolnienie od 4.01 ale nie ze względu na ciąże ale dlatego że się rozchorowałam...no i niestety jutro ostatni dzień odpoczynku i do pracy....na jak długo czas pokaże...

hej Dziewczyny po dluuugiej przerwie :) ale nas dużo już :) wszystkim oczekującym dzidziusia życzę zdrówka, a za starające się trzymam kciuki :)

Ja miałam pierwszą wizytę na wtorek 19 stycznia ale niepokoje się bo źle się czuję ogólnie, poza tym dziwnie boli mnie brzuch....w sumie to juz połowa 7 tygodnia od ostatniej @ więc mam nadzieję, że jutro już założy kartę ciąży, ale chce sie upewnić szybciej że z dzidzią wszystko dobrze :) To moja pierwsza ciąża i w sumie nie wiem jakie dolegliwości są ok a jakie to już problem ;)

a poza tym to mdłości straszne no i cycuszki boląąąą że hoho ;)

Pozdrawiam Was serdecznie

Witam wszystkich serdecznie!
Dziś robiłam test. Wyszedł pozytywny. Wg ostatniej @ jest to 4 tydzień i 3 dzień ciąży. Trudno mi w to uwierzyć.

Molly powodzenia na wizycie :tak:
Acgug gratulacje :-) :)

Ja już nie na nogach...zaraz dzieciarnię muszę budzić i jedną zaprowadzić do przedszkola a drugą do szkoły:tak:
A potem będzie relaks przy książce;-) ;)

reklama
Dzień dobry!

Ja też wstałam wyprawic synka do przedszkola.
Od samego rana okrutne mdłości mi dokuczają. Masakra.
Ja zostaje z kotem pod kołdrą.
Miłego dnia!

Do góry