reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

U mnie tak samo. USG z ocena ryzyka i test pappa kosztowaloby 600 pln.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Molly mam zgaga i teraz przez nią wymiotuje. Organizm przyswaja małe ilości Suchara. Zawroty głowy są nadal.

annam kochana co to się z Tobą dzieje :( biedna....a lekarze dalej nie wiedzą od czego to? robią Ci jakieś badania?? zdrówka Ci życzę!

dziewczyny a ten test PAPPA to jest zawsze przy prenatalnych? Dziwi mnie, że mi tak mało zaśpiewali, bo tylko 150 zl...i teraz nie wiem o co chodzi

Ja idę do jakiejś kobietki. Dr Juszkiewicz chyba. Chciałam do prof Wielgosia, ale ponoć na NFZ ma tylko 2 miejsca w miesiącu. Potem chciałam do dr Biskupskiego ale z kolei on przyjmuje tylko prywatnie.
Ale z tego co wiem na Waryńskiego wszyscy od takiego usg są dobrzy. :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Ja nie wiedzialam do kogo i zapisalam sie na pierwszy wolny termin, ide 3 marca, wiec bedziesz pierwsza:) swoja droga - swiat jest maly!

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Dostałam skierowanie z medicoveru więc w sumie nie wiem jak to wygląda.. Jutro tam zadzwonię i zapytam bo wcześniej się już umówiłam na te prenatalne (gdy nie wiedziałam że dostane skierowanie)- szczęście chciało że do tej samej kliniki gdzie się zapisałam mnie skierowała

Do góry