reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Na moją młodą atak przepuściły wirusy
Przeciw gorączkowe, neozyna forte, wit C, chlorochidaldin i syropy na kaszel ... ufffff obyło się bez antybiotyku
Przeciw gorączkowe, neozyna forte, wit C, chlorochidaldin i syropy na kaszel ... ufffff obyło się bez antybiotyku
Acgug
Fanka BB :)
Super. Moja Fasolka miała w pon 17,7 mm.Dziewczyny, jestem po wizycie, która była jak najbardziej udana. Dzidziuś ma 1,86 cm. Widziałam i słyszałam serduszko Następna wizyta dopiero 9 marca - będą to badania prenatalne.
Czasami nie ma wyjscia. W pierwszej ciazy tez tak myslalam teraz czasami brakuje tych chwil zeby bezkarnie poleniuchowac. Ale jest tez czym sie zajac zeby nie zwariowac wiec praca. Dziecko dom to da sie ogarnacDziewczyny szczerze podziwiam te z Was, ktore maja dzieci i je teraz ogarniaja. Ja ledwo ogarniam siebie
jak widać każdy lekarz ma swoje podejście do tych spraw ( temu pierwszemu wystarczyła informacja że okres miałam 3.12 a 3.01 wyszedł mi pozytywny test) więc jedyne co by miał przez usg sprawdzić to to czy ciąża jest prawidłowo zagnieżdżona i czy prawidłowo się rozwija a nie po to by mi potwierdzić ciąże Czekam już tyle to i do tego 29.02 poczekam...aluśka mi gin powiedzial, ze badania sie zleca dopiero po potwierdzeniu ze serduszko zaczelo bic. stad na pierwszej wizycie mialam usg zeby potwierdzic ciaze (5 tc) i trzy dni pozniej w szpitalu bo zaczelam troche plamic, potem kolejne usg po tygoniu i po kolejnym tygodniu (dwoch lekarzy zeby sprawdzic bicie serca)... i teraz po kolejnych trzech tygodniach ostatnie (bo poprosilam). kolejne bede miec z badaniami prenatalnymi na poczatku marca.
alevandra super że z maleństwem wszystko w porządku
jane co ona będzie w nocy robić
Sreberko oby te syropki szybko postawiły ją na nogi
KasiaRo
aluśka bardzo mozliwe, ze to nie bylo dobre podejscie. prawde mowiac tez mnie zdziwilo, zwlaszcza ze poszlam z wynikami bety a nie tylko z dwiema kreskami i spizniajacym sie okresem... z drugiej strony gdzie nie czytam pierwszy ciazowa wizyta powinna sie odbyc kolo 7-8 tyg, kiedy widac juz serce dziecka, a nie tylko pecherzyk (i nie wiadomo czy ciaza jest w macicy). w kazdym razie juz do tego gin nie chodze
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
A ja myślałam, że długo czekamjak widać każdy lekarz ma swoje podejście do tych spraw ( temu pierwszemu wystarczyła informacja że okres miałam 3.12 a 3.01 wyszedł mi pozytywny test) więc jedyne co by miał przez usg sprawdzić to to czy ciąża jest prawidłowo zagnieżdżona i czy prawidłowo się rozwija a nie po to by mi potwierdzić ciąże Czekam już tyle to i do poczekam ...
A tu tylko od 21 stycznia wtedy potwierdziła moja gin ciążę a wizytę już we wtorek mam
I przyznam się, stres mnie dopada , z objawami u mnie marnie i takie czarnowictwo się uskutecznia. Jutro dopiero robię badania krwi bo miały być "świeże"
reklama
KasiaRo
I chyba tak powinno byc, jesli nic zlego sie nie dzieje.U mnie pierwsza wizyta byla 25 stycznia a teraz 15 lutego dopiero druga. W pierwszej ciazy poczatkowo tez chodzilam co miesiac. Pod koniec dopiero co 2 tygodnie