KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Nie masz toksoplazmozy (to dobrze) i nie chorowalas na toksoplazmoze wczesniej, bo nie masz przeciwcial. Musisz uwazac zeby teraz nie zlapac.
Na rozyczke natomiast chorowalas i masz przeciwciala, ktore chronia przez zakazeniem.
Dziękuję bardzo za odpowiedź
Anik, przykro mi kochana :*
Ja dopiero co do domu dotarłam. Zaraz musze zjeść śniadanie, bo nie było czasu. Rano dzieci do przedszkola zawiozłam i później do lekarza. Pani Doktor trochę się spóźniła i zamiast wejść 9:30 weszłam 9:50. Ale za to z wizyty jestem bardzo zadowolona. Maluszek mierzy ponad 47mm i o prawie dwa tygodnie nadgonił. Dzisiaj jestem w 11tc i 4d. Termin przesunął mi się z 5.09 na 24.08. Mam nadzieję, że pozwolicie mi u Was zostać, bo jakoś z wami się zżyłam. Ostatnio zle się czułam i teraz też i Pani Doktor powiedziała, że mogę tak się czuć, bo dzieciaczek szybko nadgonił Kolejną wizytę mam 18.02 na 15:45.
Super że wszystko dobrze z bobasem , właśnie pamiętałam że któraś laseczka też ma dziś wizytę ale nie byłam pewna która
Aluśka nic mi o cm nie powiedziała pomierzyła i wpisała u siebie. Pod koniec miesiąca wybieram się na prenatalne i wtedy się wszyyystkiego dowiem
Molly ja mam usg co wizytę, aż jestem w szoku wiesz pytałam o ten ból w pachwinie , powiedziała mi że w ciąży w jajnikach jest cisza. Była bardzo zdziwiona że coś mnie tam boli, tym bardziej , że ciąża rozwija się prawidłowo.
Annam03 co to za wirus ? Oby nic groźnego .
Anik kochanego masz męża, pewnie bardzo się martwi o Ciebie. Zjadłaś grzecznie wszystko ?
Alevandra gratulacje
niunias ja miałam 15.01 28.01 dziś 11.02 i następna 03.03 ale dopiero dziś dostałam kartę. Oczywiście za 2 tyg idę na prenatalne
Dziewczyny jadłam u mamy pulpety. I chyba sobie zrobię bo normalnie oszaleję , ciągle czuję ich zapach..
Ostatnia edycja: