KasiaMarysia23 to ile ten Twój maluszek już ma cm?
Na wynikach się nie znam więc nie pomogę
Malusiolka a może po prostu Twój maluszek będzie duży i wcale nie będzie mu się chciało wcześniej wychodzić niż we wrześniu
Ja mam przykład odwrotnej sytuacji z moją pierworodną dzień przed porodem po godz. 22.00 wykonali mi usg ( pół dnia tętno dziecka źle wychodziło to mnie łaskawcy zabrali na usg
) to na tym badaniu wyszło że wielkość dziecka wskazuje że powinna urodzić się 15 grudnia a poród został wymuszony na 21 listopada...
Dobrze że z Maleństwem wszystko w porządku
Pola06 ja to dopiero mam częste wizyty
Pierwsza wizyta 22.01(dr Skórzewski) : badanie+cytologia+wpisanie do książeczki morfologi (2 dni wcześniej robiłam bo mi rodzinna zleciła) + pomiar ciśnienia i wagi
Druga wizyta 26.01:(dr Skórzewski) wizyta administracyjna : skierowanie na badania +L4
Trzecia wizyta 05.02 (dr. Walkiewicz) wstępnie miało być omawianie tylko wyników badań ale badanie ginek. też było + ważenie i mierzenie ciśnienia
Kolejne wizyty które się jeszcze nie odbyły :
Czwarta wizyta 19.02 (dr Walkiewcz) ocena powtórzonych badań na toksoplazmozę
Piąta wizyta 23.02 (dr Buczko)
.....
Szósta wizyta 29.02 (dr Hasiec) Hura Hura w końcu USG!!!
Całą ciąże miał prowadzić mi dr Skórzewski ale na chwilę obecną ani w przychodni w Lublinie ani w Świdniku nie wiedzą kiedy wróci
wspomniał mi że go nie będzie (ale nie powiedział jak długo )no i że mam pamiętać że kolejne zwolnienie mam mieć do 21.03 ale nie sądziłam ze kto inny niż on będzie musiał mi je wystawić
...sądziłam że już do tej pory wróci
dlatego mam tą wizytę umówioną na 23.02 u kolejnego lekarza bo ten dr Walkiewicz akurat nie pracuje tego dnia
Annam03 a czemu dostałaś antybiotyk i sterydy? Znaleźli przyczynę dokładniejszą przyczynę tych zawrotów głowy? Dobrze że wymioty ustały
Alevandra kciuki mocno zaciśnięte
Powodzenia