Nie dziwię się, ja też do USG baaardzo sie denerwowałam, szczególnie że codziennie plamiłam. Dopiero usg mnie uspokoiło a i plamic przestałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy ostAtnia byla @?Ja dopiero w przyszłym tygodniu wybieram się do lekarza. Pewnie serduszka jeszcze nie będzie ale sprawdzimy czy jest pęcherzyk
Ja tez chodze jakas obolalPo nastepnej wizycie dam znac poki co okrropnie bola mnie ....lydki.. Niewiem czemu 3ciaza a pierwszy raz tak mam ze nogi odmawiaja posluszenstwa
Witam gratulacjeWitam..
Już dojrzałam do decyzji by się do Was dopisać
Jak widać po suwaczkach będzie to mój trzeci dzidziuś termin wypada mi na 7.09.2016 (bardzo szczególny dla mnie dzień)
Obecnie jestem w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży
GratkiCześć Dziewczyny. Można do Was dołączyć? Wczoraj robiłam test i wyszły dwie kreseczki. Dziś rano powtórzyłam - również to samo Będę rejestrować się do lekarza. Bardzo się cieszę, choć.. nie spodziewałam się. To jest moja druga ciąża. Mam już synka 6 lat
Anik gratulacjeWitajcie!
Można do was dołączyć? Zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreseczki W przyszłym tygodniu mam się zgłosić do lekarza, dzisiaj do niego dzwoniłam
Mam już synka, to będzie mój drugi dzidziuś
Jestem po wizycie u Gina widac pecherzyk plodowy i mamy 6 tydzien , 25 stycznia 2 wizyta czekamy do 8 tyg zeby zbaczyc serduszko , mam nadziej ze wszystko bedzie OK tez kobietki piszcie o waszych wizytach
Zazdroszcze wizyty ja dopiero mam 25.01Ja również dziś byłam i było widać pęcherzyk ciążowy 6 mm , i za dwa tygodnie wizytę i mówił że już będzie serduszko wtedy a Ty ile mm Masz pęcherzyk? Tak ogólnie lekarz mówił że wszystko ok i tak jest że no za wcześnie żeby było więcej widać. Ja około 5 tydzień 3 dni
Gosia przykro mi a w poprzedniej ciazy tez mialas ?A mnie dzis dopadly wymioty... Czuje sie taka slaba...