reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Nie dziwię się, ja też do USG baaardzo sie denerwowałam, szczególnie że codziennie plamiłam. Dopiero usg mnie uspokoiło a i plamic przestałam.

eiktskjo3nhluz0s.png

reklama
Po nastepnej wizycie dam znac poki co okrropnie bola mnie ....lydki.. Niewiem czemu :) 3ciaza a pierwszy raz tak mam ze nogi odmawiaja posluszenstwa

Witam..
Już dojrzałam do decyzji by się do Was dopisać ;-) ;)
Jak widać po suwaczkach będzie to mój trzeci dzidziuś :tak: termin wypada mi na 7.09.2016 (bardzo szczególny dla mnie dzień)
Obecnie jestem w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży:rofl2:

;)

Cześć Dziewczyny. Można do Was dołączyć? Wczoraj robiłam test i wyszły dwie kreseczki. Dziś rano powtórzyłam - również to samo :) Będę rejestrować się do lekarza. Bardzo się cieszę, choć.. nie spodziewałam się. To jest moja druga ciąża. Mam już synka 6 lat :)
Gratki ;)

Polis tulimy przykro mi

reklama
Witajcie!

Można do was dołączyć? Zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreseczki :) W przyszłym tygodniu mam się zgłosić do lekarza, dzisiaj do niego dzwoniłam :)
Mam już synka, to będzie mój drugi dzidziuś :)
Anik gratulacje ;)
Jestem po wizycie u Gina widac pecherzyk plodowy i mamy 6 tydzien , 25 stycznia 2 wizyta czekamy do 8 tyg zeby zbaczyc serduszko , mam nadziej ze wszystko bedzie OK tez kobietki piszcie o waszych wizytach
Ja również dziś byłam i było widać pęcherzyk ciążowy 6 mm , i za dwa tygodnie wizytę i mówił że już będzie serduszko wtedy :) a Ty ile mm Masz pęcherzyk? Tak ogólnie lekarz mówił że wszystko ok i tak jest że no za wcześnie żeby było więcej widać. Ja około 5 tydzień 3 dni
Zazdroszcze wizyty ja dopiero mam 25.01
A mnie dzis dopadly wymioty... Czuje sie taka slaba...
Gosia przykro mi a w poprzedniej ciazy tez mialas ?

Do góry