reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witam wszystkie nowe wrześnióweczki!!!
Te, którym się nie udało ściskam mocno i życzę powodzenia następnym razem.

Było pytanie o pracę, wiec ja dziś byłam ostatni dzień, a plany miałam inne. Niestety zemdlałam. Gin dał zwolnienie i kazał szybciej zrobić badania. Do tego dopadło mnie zapalenie pęcherza, boli i piecze jak diabli, cały brzuch mnie boli :(

Żurawina np Urinal albo Żuravit, Urosept. Można też Furagin.

Ja mam jak poprzednio mdłości na wieczór... I spalabym oj tak... spanie to jest to...

reklama
ja miałam @28.11. do gina chce isc teraz w czwartek ale sie zastanawiam ... tylko za tydz mi nie pasuje wiec ide najwyżej

Pola u mnie jeszcze zarodka nie było widać ale mi się zaczęła miesiączka tydzień później jak Tobie także jesteś tydzień do przodu :)

ja miałam @28.11. do gina chce isc teraz w czwartek ale sie zastanawiam ... tylko za tydz mi nie pasuje wiec ide najwyżej

Pola, ja ostatnia miesiączkę zaczęłam 22.11 a w ostatnią sobotę byłam na USG. Serduszko już biło, mimo że maleństwo miało dopiero 4,6 mm.
A pochwalę się Wam nawet pierwszym zdjęciem mojego szczęścia:)

W ndz postanowiliśmy powiedziec rodzicom. Chcieliśmy poczeka i zrobic niespodzianki na dzień babci i dziadka, ale stwierdziliśmy że to za długo.

Mówiliśmy że dostałam zdjęcie z fotoradaru i je pokazywaliśmy ;)

eiktskjo3nhluz0s.png

Załączniki

• 1 USG.JPG
    1 USG.JPG
    102,6 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Pola, ja ostatnia miesiączkę zaczęłam 22.11 a w ostatnią sobotę byłam na USG. Serduszko już biło, mimo że maleństwo miało dopiero 4,6 mm.
A pochwalę się Wam nawet pierwszym zdjęciem mojego szczęścia:)

W ndz postanowiliśmy powiedziec rodzicom. Chcieliśmy poczeka i zrobic niespodzianki na dzień babci i dziadka, ale stwierdziliśmy że to za długo.

Mówiliśmy że dostałam zdjęcie z fotoradaru i je pokazywaliśmy ;)

eiktskjo3nhluz0s.png
superr ! Ja nie moge sie doczekac serduszka , bo czuje jakis niepokoj , naczytalqm sie o ciazach ktore sie nie rozwijaja i serduszkach ktore nie bija i sama sie cchyba juz nakrecam , mam nadzieje ze niepotrzebnie

Do góry