reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam wszystkie nowe wrześnióweczki!!!
Te, którym się nie udało ściskam mocno i życzę powodzenia następnym razem.

Było pytanie o pracę, wiec ja dziś byłam ostatni dzień, a plany miałam inne. Niestety zemdlałam. Gin dał zwolnienie i kazał szybciej zrobić badania. Do tego dopadło mnie zapalenie pęcherza, boli i piecze jak diabli, cały brzuch mnie boli :(

Żurawina np Urinal albo Żuravit, Urosept. Można też Furagin.

Ja mam jak poprzednio mdłości na wieczór... I spalabym oj tak... spanie to jest to...

reklama
ja miałam @28.11. do gina chce isc teraz w czwartek ale sie zastanawiam ... tylko za tydz mi nie pasuje wiec ide najwyżej

Pola u mnie jeszcze zarodka nie było widać ale mi się zaczęła miesiączka tydzień później jak Tobie także jesteś tydzień do przodu :)

ja miałam @28.11. do gina chce isc teraz w czwartek ale sie zastanawiam ... tylko za tydz mi nie pasuje wiec ide najwyżej

Pola, ja ostatnia miesiączkę zaczęłam 22.11 a w ostatnią sobotę byłam na USG. Serduszko już biło, mimo że maleństwo miało dopiero 4,6 mm.
A pochwalę się Wam nawet pierwszym zdjęciem mojego szczęścia:)

W ndz postanowiliśmy powiedziec rodzicom. Chcieliśmy poczeka i zrobic niespodzianki na dzień babci i dziadka, ale stwierdziliśmy że to za długo.

Mówiliśmy że dostałam zdjęcie z fotoradaru i je pokazywaliśmy ;)

eiktskjo3nhluz0s.png

Załączniki

• 1 USG.JPG
    1 USG.JPG
    102,6 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Pola, ja ostatnia miesiączkę zaczęłam 22.11 a w ostatnią sobotę byłam na USG. Serduszko już biło, mimo że maleństwo miało dopiero 4,6 mm.
A pochwalę się Wam nawet pierwszym zdjęciem mojego szczęścia:)

W ndz postanowiliśmy powiedziec rodzicom. Chcieliśmy poczeka i zrobic niespodzianki na dzień babci i dziadka, ale stwierdziliśmy że to za długo.

Mówiliśmy że dostałam zdjęcie z fotoradaru i je pokazywaliśmy ;)

eiktskjo3nhluz0s.png
superr ! Ja nie moge sie doczekac serduszka , bo czuje jakis niepokoj , naczytalqm sie o ciazach ktore sie nie rozwijaja i serduszkach ktore nie bija i sama sie cchyba juz nakrecam , mam nadzieje ze niepotrzebnie

Do góry