reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Czy Wy też się robicie już takie duże?

Załączniki

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    454,7 KB · Wyświetleń: 59
Ja dalej płaska jak deska, waga stoi. W sobotę miałam prezent od natury bez mdłości a tak non stop, już mnie to męczy. Właśnie szukam jakiegoś specyfiku do ciała i znalazłam pochlebną opinię o składzie kremu Babydream fur Mama z Rossmanna - Emulsja dla kobiet w ciąży, oliwka do ciała.

O to mój M podobnie. Mówi, że wymyślam sobie to zmęczenie. Niewdziecznik. Gdyby on się tak czuł to głowy z poduszki by nie podnosił
U mnie też to tak wyglada ze mój R mówi że przesadzam i że ciąża to nie choroba , jak go łapie katar to zacyzna się w domu "śmierć" < czyli najbiedniejszy mężczyzna na świecie , umierający>..
cześć !
Dziewczyny a jak wasze brzuchy są twardsze czy miękkie ?
Dziś zapisałam się na badania prenatalne;)

Dziewczyny czy to prawda, że kremów na rozstępy powinno używać się dopiero od drugiego trymestru? Czy to tylko mit i można używać ich wcześniej? ;-)

Aaa i jeśli używacie to napiszcie proszę jakich. Bo zastanawiam się czy już mogę zacząć czy jeszcze trochę poczekać :-)

Ja nie używam wolę poczekać do 4 mca. Zresztą i tak jestem płaska.
Dziewczyny badał mam zawroty nie wiem jak mam wstać do pracy

reklama
Ja nie używam wolę poczekać do 4 mca. Zresztą i tak jestem płaska.
Dziewczyny badał mam zawroty nie wiem jak mam wstać do pracy
Oj współczuję Ci tych zawrotow głowy. Mówiłaś o nich gin? Może masz niskie ciśnienie i stad zawroty?
Co do kremu to ja nie wierzę w jego "moc". W pierwszej ciąży smarowalam systematycznie i nie miałam ani jednego rozstepu, a pod koniec ciąży jak brzuch zaczął opadać to cała masa ich wyszła.

Do góry