anik.
Mama Krzysia :)
AnusiaP witaj gdzie mieszkasz jeśli to nie tajemnica?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień u Ciebie? U mnie 9 tydz i troszkę brzuch się zaokraglil.Czy Wy też się robicie już takie duże?
U mnie też to tak wyglada ze mój R mówi że przesadzam i że ciąża to nie choroba , jak go łapie katar to zacyzna się w domu "śmierć" < czyli najbiedniejszy mężczyzna na świecie , umierający>..O to mój M podobnie. Mówi, że wymyślam sobie to zmęczenie. Niewdziecznik. Gdyby on się tak czuł to głowy z poduszki by nie podnosił
Oj współczuję Ci tych zawrotow głowy. Mówiłaś o nich gin? Może masz niskie ciśnienie i stad zawroty?Ja nie używam wolę poczekać do 4 mca. Zresztą i tak jestem płaska.
Dziewczyny badał mam zawroty nie wiem jak mam wstać do pracy