reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Czy Wy też się robicie już takie duże?

Załączniki

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    454,7 KB · Wyświetleń: 55
Ja dalej płaska jak deska, waga stoi. W sobotę miałam prezent od natury bez mdłości a tak non stop, już mnie to męczy. Właśnie szukam jakiegoś specyfiku do ciała i znalazłam pochlebną opinię o składzie kremu Babydream fur Mama z Rossmanna - Emulsja dla kobiet w ciąży, oliwka do ciała.

O to mój M podobnie. Mówi, że wymyślam sobie to zmęczenie. Niewdziecznik. Gdyby on się tak czuł to głowy z poduszki by nie podnosił
U mnie też to tak wyglada ze mój R mówi że przesadzam i że ciąża to nie choroba , jak go łapie katar to zacyzna się w domu "śmierć" < czyli najbiedniejszy mężczyzna na świecie , umierający>..
cześć !
Dziewczyny a jak wasze brzuchy są twardsze czy miękkie ?
Dziś zapisałam się na badania prenatalne;)

Dziewczyny czy to prawda, że kremów na rozstępy powinno używać się dopiero od drugiego trymestru? Czy to tylko mit i można używać ich wcześniej? ;-)

Aaa i jeśli używacie to napiszcie proszę jakich. Bo zastanawiam się czy już mogę zacząć czy jeszcze trochę poczekać :-)

Ja nie używam wolę poczekać do 4 mca. Zresztą i tak jestem płaska.
Dziewczyny badał mam zawroty nie wiem jak mam wstać do pracy

reklama
Ja nie używam wolę poczekać do 4 mca. Zresztą i tak jestem płaska.
Dziewczyny badał mam zawroty nie wiem jak mam wstać do pracy
Oj współczuję Ci tych zawrotow głowy. Mówiłaś o nich gin? Może masz niskie ciśnienie i stad zawroty?
Co do kremu to ja nie wierzę w jego "moc". W pierwszej ciąży smarowalam systematycznie i nie miałam ani jednego rozstepu, a pod koniec ciąży jak brzuch zaczął opadać to cała masa ich wyszła.

Do góry