reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

KasiaMarysia ja zawsze mięsko troszkę marynuję. Zależnie od rodzaju mięska inna marynata. Najczęściej rzucam na patelnię grillową z odrobiną oliwy, albo duszę w szybkowarze :)

kasia2439 to rzeczywiście dziwne....może powinnaś powtórzyć badania, skoro mówisz że miałaś różyczkę a nawet byłaś szczepiona....i bądź tu człowieku mądry..ale nie denerwuj się, będzie wszystko dobrze :)

reklama
Mama nawet sprawdziła w książeczce zdrowia takze potwierdziła ze ja mialam. Bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze...

Uwielbiam sajgonki :) domowe nie wychodzą aż tak dobre :) noo my w dwie różne strony mieszkamy ale.to i tak te same okolice - fajnie :)

Możesz założyć ale jeszcze trochę za wcześnie to fakt ;)
A co powiecie na wątek kulinarny z naszymi przepisami?

Chętnie podzielę się swoim przepisem na sajgonki. Sajgonkowe kursy dla znajomych to moja specjalność. ;)

MC KFC. Pizza chińskie że wszystkim mogę się pożegnać już mamu zapowiedziane mój die nie zgadza na smieciowe jedzenie. Zazdroszczę wam.
Dziewczyny zróbmy nawy wpis poznajemy sie. Inf z jakiego miasta jesteście jakieś podstawowe rzeczy, ja poszukam admina żeby się dowiedzieć o zamknięta grupę.
A za mną chodzą frytki ale takie z oleju upieczone przez mamę z solą i śmietana ( ale mi nie wolno bo nie zdrowe)
Molly waga wieczorem zawsze jest większa, woda, to co zjadłam itd

Emi wrzuć. Ja wrzucę dla porównania swój :)

Annam wspolczuje :( czasami jest zachcianka nawet na niezdrowe :( a za takim tematem jestem jak najbardziej :)

Cześć dziewczynki....cały czas Was podczytuję ale jakoś nie mam odwagi nic pisać. Cały czas mega niepokój czy wszystko bedzie oki.... Dzisiaj znowu przeżyłam stresa... robiłam sobie kolejną bete i niestey spadła...Prywatnie gina na "Cito" nie znalazłam, pojechałam do szpitala. Pościemniałam że bardzo boli mnie brzuch , nie wyrażam zgody na pozostanie, pokazałam wyniki. Trafiłam na mega lekarza- już wiem że mój marny jest... Ten mnie zbadał od szyjki itp. na USG pięknie bijące serduszko co mi pokazał i dał posłuchać....( mój nie ma takich chęci ). Trzeba zmienić lekarza na prywatnego niestety.
Na szczescie w ciągu 4 tyg TSH spadło z 295 na , 2, 40 tylko ft4 ciut podwyższone. Musze zacząć myśleć pozytywnie bo się wykończę.
A co do smaków...hamburgery pizze, kebaby moge jesc o każdej porze:/ Wczoraj w nocy miałam tak strasznie smaka na pasztet... kupilam dzisiaj ale kot mi ja porwał, poleciałam do tego szpitala na szybko i juz jej nie znalazłam :/
No i bezsenność... zasypiam koło 4 a 6.40 pobudka...

reklama
Molly, jak dla mnie wątek z brzuszkami może być:) Ja już mam fajny brzuszek i to tak od 3 dni :D Moje młodsze dziecko co chwilę podchodzi, podnosi bluzke i głaszczę. Najlepiej wczoraj "mamo, brzuszek Tobie będzie rosnąć, rosnąć aż pęknie i urodzisz dzidzie". Jeszcze do tego co chwilkę do swojej siostry "Oliwciu, chcesz zobaczyć mamy brzuszek?". Hehe.. Miłe to.

Ja założyłabym wątek nasze zakupy. Nie chodzi tylko o zakupy dla maluszka, ale i dla mamy. Może coś któraś ciekawego kupi i nam się przydać też może:)

Coś dzisiaj znowu źle spałam. Śniło mi się, że jakiś koleś pobił mnie i do szpitala trafiłam. Niby dzidzia była zdrowa a widziałam jak krew ze mnie leci. Może jak wczoraj zauważyłam u siebie plamkę, albo boje się co będzie na wizycie. Lekarza mam teraz w środę 11.02.

Do góry