reklama
Marzen.08
Aktywna w BB
Hej dziewczyny
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzina chyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć
Ja jestem z woj śląskiego jest któraś z dziewczyn może?
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Dziś na obiad planuję zrobić krem z brokułów z grzankami ;D
Odliczam dni do wizyty bo mam 11 w medicoverze
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzina chyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Mi przybyło 3
Ale to przez tydzień ferii na wyjeździe
Muszę się wziąść za siebie bo i tak mam nadwagę
Dziś wyjazdowa impreza 35 urodziny brata
Ale to przez tydzień ferii na wyjeździe
Muszę się wziąść za siebie bo i tak mam nadwagę
Dziś wyjazdowa impreza 35 urodziny brata
HappyMum89
Fanka BB :)
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.Hej dziewczyny
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowa a do wiosny jeszcze tyle czasu..
Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
O miałam tak w poprzedniej ciążyMam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek
Wtedy po leczeniu hormonalnym ciążę zaczynałam z wagą 92 więc brzuszek tak szybko nie chciał się "pokazać" a ja tak chciałam żeby już ...
Pamiętam z jaką lubością wieszałam pierwsze pranie ubranek będąc jeszcze w ciąży i to prasowanie składanie odcinanie metek ...
Oj wzięło mnie na wspominki
emi_ka
Zaangażowana w BB
Emi jestem chętna na przepis :-)
Przepis wrzucony w wątku jedzeniowym.Emi wrzuć. Ja wrzucę dla porównania swój
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowa a do wiosny jeszcze tyle czasu..
Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek
Mnie też brakuje i to bardzo... ja tez mam kg na plusie i mało jędrna skórę na brzuchu z poprzedniej ciąży... nie zdazylam się doprowadzić do ładu przes ta
Sreberko ja pamiętam jak skladalam ciuszki co chwilę. Tak nie mogłam się doczekać dziecka☺
Tez tak miałam. Mamusie, które były drugi raz w ciąży śmiały się z nas i juz wiem czemu po kilku nieprzespanych nocach człowiek zaczął się zastanawiać co tak mu przeszkadzało haha