reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hej Dziewczyny!
Ale wczoraj żeście dużo pisały.
Ja jak moja Ania idzie spać to i ja razem z nią zasypiam. Kiedy się skończy ta senność okropna.
Molly_88 ja też jestem z okolic Rzeszowa.
Pozdrawiam i Miłego Dzionka

reklama
Hej dziewczyny ;)
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzina ;) chyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć ;)
Ja jestem z woj śląskiego jest któraś z dziewczyn może?
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Dziś na obiad planuję zrobić krem z brokułów z grzankami ;D
Odliczam dni do wizyty bo mam 11 w medicoverze ;)
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży ;)

Mi przybyło 3 :eek:
Ale to przez tydzień ferii na wyjeździe ;)
Muszę się wziąść za siebie bo i tak mam nadwagę
Dziś wyjazdowa impreza 35 urodziny brata :D

Hej dziewczyny ;)
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzina ;) chyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć ;)
Ja jestem z woj śląskiego jest któraś z dziewczyn może?
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Dziś na obiad planuję zrobić krem z brokułów z grzankami ;D
Odliczam dni do wizyty bo mam 11 w medicoverze ;)
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży ;)
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowa ;) a do wiosny jeszcze tyle czasu..
Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek:)

O miałam tak w poprzedniej ciąży ;)
Wtedy po leczeniu hormonalnym ciążę zaczynałam z wagą 92 więc brzuszek tak szybko nie chciał się "pokazać" a ja tak chciałam żeby już ...
Pamiętam z jaką lubością wieszałam pierwsze pranie ubranek będąc jeszcze w ciąży i to prasowanie składanie odcinanie metek ... ;)
Oj wzięło mnie na wspominki :p

HappyMum89 ja też już tęsknię za wiosną. Siedzenie w domu mnie wykańcza.
Myślę, że w kwietniu brzuszek powinie juz się zaokrąglic.

Sreberko ja pamiętam jak skladalam ciuszki co chwilę. Tak nie mogłam się doczekać dziecka☺

reklama
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowa ;) a do wiosny jeszcze tyle czasu..

Mnie też brakuje i to bardzo... ja tez mam kg na plusie i mało jędrna skórę na brzuchu z poprzedniej ciąży... nie zdazylam się doprowadzić do ładu przes ta ;)

Sreberko ja pamiętam jak skladalam ciuszki co chwilę. Tak nie mogłam się doczekać dziecka☺

Tez tak miałam. Mamusie, które były drugi raz w ciąży śmiały się z nas i juz wiem czemu :p po kilku nieprzespanych nocach człowiek zaczął się zastanawiać co tak mu przeszkadzało haha

Do góry