reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hej Dziewczyny!
Ale wczoraj żeście dużo pisały.
Ja jak moja Ania idzie spać to i ja razem z nią zasypiam. Kiedy się skończy ta senność okropna.
Molly_88 ja też jestem z okolic Rzeszowa.
Pozdrawiam i Miłego Dzionka

reklama
Hej dziewczyny ;)
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzina ;) chyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć ;)
Ja jestem z woj śląskiego jest któraś z dziewczyn może?
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Dziś na obiad planuję zrobić krem z brokułów z grzankami ;D
Odliczam dni do wizyty bo mam 11 w medicoverze ;)
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży ;)

Mi przybyło 3 :eek:
Ale to przez tydzień ferii na wyjeździe ;)
Muszę się wziąść za siebie bo i tak mam nadwagę
Dziś wyjazdowa impreza 35 urodziny brata :D

Hej dziewczyny ;)
Co do grupy na facebooku to też się nie dodam bo u mnie wie tylko najbliższa rodzina ;) chyba że zmienić nazwe tej grupy i podać nam linka to wtedy pod inna nazwą niż mamusie na wrzesień mogę dołączyć ;)
Ja jestem z woj śląskiego jest któraś z dziewczyn może?
Dziś całą noc nie mogłam spać , mam dwa koty , jednego staruszka 16 letniego i powiem szczerze że mnie wykańcza , daje nocą popalić...i nie wiem juz co mam z nim zrobic bo jest niewykastrowany i wychodzący na dwór , wszędzie mi sika i sra... Co do toksoplazmozy to mi wyszły wyniki ujemne na szczęście,a w sumie byłam przekonana ze ją mam , bo od zawsze żyję w towarzystwie kotów.
Dziś na obiad planuję zrobić krem z brokułów z grzankami ;D
Odliczam dni do wizyty bo mam 11 w medicoverze ;)
Jeśli chodzi o wagę to ja przybrałam teraz pół kg , czyli łącznie 1,5kg od początku ciąży ;)
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowa ;) a do wiosny jeszcze tyle czasu..
Mam nadzieje ze w kwietniu bedzie juz widac brzuszek:)

O miałam tak w poprzedniej ciąży ;)
Wtedy po leczeniu hormonalnym ciążę zaczynałam z wagą 92 więc brzuszek tak szybko nie chciał się "pokazać" a ja tak chciałam żeby już ...
Pamiętam z jaką lubością wieszałam pierwsze pranie ubranek będąc jeszcze w ciąży i to prasowanie składanie odcinanie metek ... ;)
Oj wzięło mnie na wspominki :p

HappyMum89 ja też już tęsknię za wiosną. Siedzenie w domu mnie wykańcza.
Myślę, że w kwietniu brzuszek powinie juz się zaokrąglic.

Sreberko ja pamiętam jak skladalam ciuszki co chwilę. Tak nie mogłam się doczekać dziecka☺

reklama
To tym bardziej musisz uwazac abys w ciazy sie nie zarazila.
Dziewczyny was tez juz meczy ta zima ? Mi tak bardzo brakuje slonca, wygrzewania sie, lapie mnie juz deprecha zimowa ;) a do wiosny jeszcze tyle czasu..

Mnie też brakuje i to bardzo... ja tez mam kg na plusie i mało jędrna skórę na brzuchu z poprzedniej ciąży... nie zdazylam się doprowadzić do ładu przes ta ;)

Sreberko ja pamiętam jak skladalam ciuszki co chwilę. Tak nie mogłam się doczekać dziecka☺

Tez tak miałam. Mamusie, które były drugi raz w ciąży śmiały się z nas i juz wiem czemu :p po kilku nieprzespanych nocach człowiek zaczął się zastanawiać co tak mu przeszkadzało haha

Do góry