reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Anik masz rację, świeże najlepsze i najzdrowsze. Kapustę mają pyyycha ;)

Molly nie przesadzaj, w końcu tłusty czwartek hi hi hi. Dziś co dobrego miałaś?

Aluśka ja niestety świętokrzyskie,

ja ogólnie śmietanę bardzo lubiłam zawsze, im bardziej gęsta tym lepiej :) ale nie jadłam,ani nie jem w dużej ilości. Ewentualnie do zup, sosów.

Dziewczyny, a co powiecie na wątek "Brzuszki" ze zdjęciami? Czyto jeszcze za wcześnie? :)

Sreberko narobilas smaka. Wrr :-D

Molly a teraz próbowałas? Kurcze mi się strasznie kwaśna wydaje czy to 18 czy 30.
Jestem za wątkiem :-D niedługo będzie juz brzuszek widać chociaż trochę :-D

O to ja mam bliżej do Jawornika, koło Myślenic mieszkam
A chińczyk kupny ... no i te sajgonki ;)
Nie wiem jak robią surówki ale zawsze są rewelacyjne :cool:

Uwielbiam sajgonki :) domowe nie wychodzą aż tak dobre :) noo my w dwie różne strony mieszkamy ale.to i tak te same okolice - fajnie :)

ja ogólnie śmietanę bardzo lubiłam zawsze, im bardziej gęsta tym lepiej :) ale nie jadłam,ani nie jem w dużej ilości. Ewentualnie do zup, sosów.

Dziewczyny, a co powiecie na wątek "Brzuszki" ze zdjęciami? Czyto jeszcze za wcześnie? :)

Możesz założyć ale jeszcze trochę za wcześnie to fakt ;)
A co powiecie na wątek kulinarny z naszymi przepisami?

Ooo tak, wątek kulinarny! powiem Wam, że jak zamieszkam z Kamilem to będę chciała gotować wiec pomysłów nigdy za wiele. Najgorsze jest to ze On codziennie mięso na obiad w jakiekolwiek postaci.

reklama
Do góry