reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hej ja dalej w domu z moim chorowitkiem, wymiotow juz mniej ale temperatura jej doszla. Meczy sie biedactwo moje:sad: teraz spi.

Agulka ja bym sie zapisala do tej grupy ale poki jest widoczna to nie zrobie tego. Mozesz ja zmienic na tajna i wysylac zaproszenia do kogos jak bedzie zainteresowany. My jeszcze znajomym nie powiedzielismy a co najwazniejsze u mnie w pracy jeszcze nie wiedza wiec ja nie ryzykuje i sie na fb mie ujawniam.

Wspólczuje zaparc...ja nie mam z tym problemu wiec nie wiem co na to działa

Ale wtedy muszę mieć tą osobę w znajomych, a takto jakby sie wiekszosc dodalo to wtedy zmienic na tajna, sa tam rowniez dziewczyny z innych miejsc(for) i chcemy zeby byla tajna,ale tez chcemy powiekszyc grono ;)

ja w sumie dzisiaj sie czuję jakbym w ciąży niebyła ;) jedynie 'rozciągająca' sie macica mi o tym przypomina.

reklama
:) Po wizycie. 1,19 cm szczęścia i bijące serduszko (niesamowite doświadczenie). :D Skierowania na mnóstwo badań. Muszę też zrobić USG piersi - przez powiększony węzeł chłonny i, jak to gin określił, "piersi mastopatyczne". Ale jakoś tak... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku.

Sreberko to szybki twój szef.....

Agulka ale jak ci pisze jak ja sie teraz dodam to wszyscy moi znajomi to zobacza...to wtedy zmiana grupu na tajna ńic mi nie da Jak juz beda wiedziec. Ja jeszcze poczekam w takim razie.

Emi_ka gratulacje

Czesc ja po pracy i zaczynam weekend :)
Co do piersi to mi troche sie powiekszyly a przy miseczce E mam nadzieje ze wiecej sie nie powieksza.
Na zaparcia pomaga picie mielonego siemienia lnianego. Nie przyjemne w smaku ale moze pomoc. Pestki dyni tez ale takie nie luskane.

Ja na fb tez sie nie pisze poki co bo jeszcze za wczesnie. Nie znamy sie jeszcze dobrze. A jesli tam sa tez inne dziewcxyny niz z naszego watku to tymbardziej nie dla mnie. ;)

Emika dobrze ze wszysyko ok.

Robilyscie juz glukoze? Bo mam zrobic a nie wiem czy chodzi o obciazenie czy jakies inne?

Dziewczyny zrobiło mi się zimno na ustach. Jak myślicie co mogę użyć wiem że to nie dobrze w ciaxy ;(

Pasta do zębów. Nie martw się. W poprzedniej ciąży miałam ze dwa razy.

Ja tez poczekam aż grupa będzie tajna. Wtedy na prv wyślę komuś link do mojego fb i ta osoba mnie doda. Tak robilysmy na Majówkach. Tez nie chce się chwalić wszystkim znajomym a poza tym czekam aż zobaczę serduszko. Wtedy będę spokojniejsza.

Paczki chyba sobie usmażyć musze bo minie bardzo ich chce... ale takich świeżutkich, miękkich i w ogóle.

Mnie toxo wyszło ujemne w sensie nigdy nie chorowałam. Od września mamy kotkę która teraz ruje dostała. Sika wszędzie :/ dzisiaj ma wizytę u weterynarza... właśnie przykrylam się kocem i czuje, ze jest do prania bo chyba kilka kropli na niego popuscila :/

reklama
Do góry