sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Uwielbiam lenWiem, ze len wpływa zbawiennie na trawienie. Chyba masz rację musze się przelamac
Jako prażony na patelni mniam, lub jako dodatek do sałatek greckiej itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiam lenWiem, ze len wpływa zbawiennie na trawienie. Chyba masz rację musze się przelamac
Acgug jak masz problem z wypiciem lnu, to możesz sobie dodawać ziarnisty, nie mielony, np do owsianki. Ja od dziś jem na śniadanie owsiankę z lnem i z banankiem lub jabłuszkiem same witaminki dla mamy i dla Maleństwa
IgG wynosi u mnie 381,60 IU/ml a wynik dodatki liczony jest już od wartości powyżej 3 czyli mój wynik jest dość wysokialuśka ja też miałam taki wynik tokso. I moja gin powiedziała, że to jej zdaniem najlepszy wynik jaki może mieć kobieta w ciąży, bo z tego wynika że przechodziłaś już toksoplazmozę i Twój organizm wytworzył przeciwciała. Drugi wynik ujemny mówi, że w dniu pobrania krwi nie byłaś zarażona. Z tego wynika, że przechodziłaś tokso wcześniej. Jeśli wynik IgG jest wysoki to znaczy, że dość niedawno, ale wcześniej niż przed ostatnim badaniem. Jeśli IgG jest niskie to znaczy,że już dawno. A jest to najlepszy wynik bo oznacza, że już na tokso nie zachorujesz
Wchodze tu nie za czesto, bo objawy ciazowe mi dokuczaja mocno. Juz 3 tydz wymiotow i z tego powodu przyjechalam do Zabrza do centrum zdrowia matki i dziecka- leze pod kroplowkami i sie nawadniam.
Co do mojej grupy Arh-
na razie nic nie robimy. Profesor powiedzial, ze w ktoryms tyg zleci badania specjslistyczne w tym kierunku. Teraz mam sie nie martwic.
Pozdrawiam wszystkie brzuszki