reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dzień dobry ;)

Ja mało pisze, bo u Kamila jestem i ciągle zajęta.

U mnie wszystko dobrze. Mdłości dużo mniejsze. Zaparć nie mam;-)
Ale boli mnie jajnik. Tzn nie jestem pewna czy to on. Boli trochę w pachwinie ale tylko gdy za szybko wstanę albo się wyciągam na łóżku. Nie wiecie co to może być? To nie mocny ból tylko taki tępy.
Gratuluję bliźniakow :-D

Hej Dziewczynki☺
Hess ja też mam zaparcia. Co 3-4 dni idę do WC. Sama nie wiem czym mogę się ratować. W pierwszej ciąży nie miałam z tym problemu.
KasiaMarysia23 mnie też tak ciągnie w brzuchu. Tak jakby jajnik ciągnie do pachwiny. Dziwny, tępy ból.
Na mdłości pomagają mi migdały.
U nas bielusienko się zrobiło. Az miło popatrzeć przez okno.
Udanego dnia dla Was

Cześć Kobitki

Dzisiaj na 9.45 miałam wizytę u gina w sprawie moim wyników badań i się trochę zestresowałam :hmm:
Toksoplazmoza IgG wyszła mi dodatnio a IgM ujemnie na domiar złego okazało się że w poprzednich ciążach nie miałam wykonanych tych badań przez co nie ma porównania jak dawno doszło do zakażenia :unsure:
Dostałam skierowanie na powtórzenie badań wraz z awidnością przeciwciał...badania mam wykonać w poniedziałek a na 19.02 zapisałam się do niego na wizytę:confused:
Pytałam się o skierowanie na cytomegalię ale stwierdził że nie widzi takiej potrzeby :baffled: a konsekwencje jakie za sobą niesie są ogromne...

O wątek zamknięty trzeba chyba napisać prośbę do administratora:tak:

Hej ja dalej w domu z moim chorowitkiem, wymiotow juz mniej ale temperatura jej doszla. Meczy sie biedactwo moje:sad: teraz spi.

Agulka ja bym sie zapisala do tej grupy ale poki jest widoczna to nie zrobie tego. Mozesz ja zmienic na tajna i wysylac zaproszenia do kogos jak bedzie zainteresowany. My jeszcze znajomym nie powiedzielismy a co najwazniejsze u mnie w pracy jeszcze nie wiedza wiec ja nie ryzykuje i sie na fb mie ujawniam.

Wspólczuje zaparc...ja nie mam z tym problemu wiec nie wiem co na to działa

reklama
Witajcie
Pora zacząć weekend :cool:
Dyrektor dziś poinformował współpracowników że ma za mnie już zastępstwo szybko mu poszło powiedziałam mu w poniedziałek :eek:
A ja do czerwca zamierzam pracować :D

Do góry