reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dzień dobry ;)

Ja mało pisze, bo u Kamila jestem i ciągle zajęta.

U mnie wszystko dobrze. Mdłości dużo mniejsze. Zaparć nie mam;-)
Ale boli mnie jajnik. Tzn nie jestem pewna czy to on. Boli trochę w pachwinie ale tylko gdy za szybko wstanę albo się wyciągam na łóżku. Nie wiecie co to może być? To nie mocny ból tylko taki tępy.
Gratuluję bliźniakow :-D

Hej Dziewczynki☺
Hess ja też mam zaparcia. Co 3-4 dni idę do WC. Sama nie wiem czym mogę się ratować. W pierwszej ciąży nie miałam z tym problemu.
KasiaMarysia23 mnie też tak ciągnie w brzuchu. Tak jakby jajnik ciągnie do pachwiny. Dziwny, tępy ból.
Na mdłości pomagają mi migdały.
U nas bielusienko się zrobiło. Az miło popatrzeć przez okno.
Udanego dnia dla Was

Cześć Kobitki

Dzisiaj na 9.45 miałam wizytę u gina w sprawie moim wyników badań i się trochę zestresowałam :hmm:
Toksoplazmoza IgG wyszła mi dodatnio a IgM ujemnie na domiar złego okazało się że w poprzednich ciążach nie miałam wykonanych tych badań przez co nie ma porównania jak dawno doszło do zakażenia :unsure:
Dostałam skierowanie na powtórzenie badań wraz z awidnością przeciwciał...badania mam wykonać w poniedziałek a na 19.02 zapisałam się do niego na wizytę:confused:
Pytałam się o skierowanie na cytomegalię ale stwierdził że nie widzi takiej potrzeby :baffled: a konsekwencje jakie za sobą niesie są ogromne...

O wątek zamknięty trzeba chyba napisać prośbę do administratora:tak:

Hej ja dalej w domu z moim chorowitkiem, wymiotow juz mniej ale temperatura jej doszla. Meczy sie biedactwo moje:sad: teraz spi.

Agulka ja bym sie zapisala do tej grupy ale poki jest widoczna to nie zrobie tego. Mozesz ja zmienic na tajna i wysylac zaproszenia do kogos jak bedzie zainteresowany. My jeszcze znajomym nie powiedzielismy a co najwazniejsze u mnie w pracy jeszcze nie wiedza wiec ja nie ryzykuje i sie na fb mie ujawniam.

Wspólczuje zaparc...ja nie mam z tym problemu wiec nie wiem co na to działa

reklama
Witajcie
Pora zacząć weekend :cool:
Dyrektor dziś poinformował współpracowników że ma za mnie już zastępstwo szybko mu poszło powiedziałam mu w poniedziałek :eek:
A ja do czerwca zamierzam pracować :D

Do góry