reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Rosie, niby tak, ale dupathon jest silniejszy i bardziej pomaga niż luteina. I cenowo też jest różnica. Ja za luteinę płaciłam 3,60 zł i na 2 tyg miałam, a dupathon mam na 3 dni i to za 40zł. Jestem bardziej za dupathonen.

Co do mdłości, to na razie odeszły i nam nadzieję, że nie wrócą.

Wczoraj nawet zauważyłam, że brzuszek mi się ładnie zaokrągla:)

Dzisiaj trochę latania mam. Sprawy na mieście trzeba pozałatwiać i zakupy zrobić. A już mi się nie chce.

Pozdrawiam.

reklama
Witajcie z rana ! Mamusiolka , mnie tez to dzis czeka , zakupy , spraawy ,a ze sklep mam spory kawalek od , domu to czeka mnie niezla przeprawa , dzieciaki biore zeby sie przeszly i zmeczyly troche :))
mam nadzieje ze padac nie bedzie dzisiaj :) choc zapowiadaja deszcze na cale ferie :(echh .
Ja juz po sniadaniu , po ogarnieciu naczyn , lozek j juz mi sie nie chce nic , zazdroszcze chyba tym ,co moga Sobie pospac do 10 ;)
U mnie moje koguciki od 7 juz MAAAAAMO ! A On\Ona Mnie bije !

Hej ;) ja dzisiaj miałam najlepszą noc ;) Tylko jeden koszmar, ani razu się nie obudziłam na siku. w miare wygodnie, poranek bez mdłości. niestety po śniadaniu się to zmieniło. ale i tak doceniam ;)

Na fb. chcemy zrobić grupe tajną tylko chcemy żeby sie kobitki pododawały bo jak teraz to ustawię to nikt nie wyszuka grupy. ;)

Witajcie dziewczyny, życzę miłego dnia :)

Mnie nigdzie nie przybyło, ani w pasie, ani w cyckach (tu akurat dobrze, bo i tak mam duże, więc lepiej by nie rosły).
Schudłam wcześniej 5 kg, to pewnie dlatego nie czuję jeszcze nic, że coś się powiększa.

Też jestem za założeniem zamkniętego wątku, by móc umawiać się np na spacery z dzieciakami :)

Mam pytanie: czy macie problem z wypróżnianiem się? Ja się wypróżniam co 4-5 dni i wtedy mam spore boleści przy tym. Jem śliwki, popijam kefirem, a oprócz jednego razu kiedy pomogło, tak nie pomaga. Czy to normalne??

Ja mam straszny problem też właśnie co 4-5 dni. też jem śliwki, jabłka i nic. a póżniej takie rozwolnienie, że się z zwijam.

Ja mam straszny problem też właśnie co 4-5 dni. też jem śliwki, jabłka i nic. a póżniej takie rozwolnienie, że się z zwijam.
A probowalas pic na czczo zaraz po wstaniu z lozka szklanke letniej wody z miodem?
Na mnie to dzialalo po operacji wyrostka gdzie mialam takie zaparcia ze myslalam ze mi jelita porozrywa

Na fb. chcemy zrobić grupe tajną tylko chcemy żeby sie kobitki pododawały bo jak teraz to ustawię to nikt nie wyszuka grupy. ;)
Przypomnisz link? nie mogę znaleźć w telefonie. :/
Mnie się ciągle mnóstwo głupot śni.
Biegnę jeszcze do urzędu coś dla taty załatwić, a o 11:50 nareszcie wizyta. :)

Agulka ja na fb się jeszcze nir dodam, dlamnie trochę za wcześnie i za dużo. Czekam do wizyty i się doczekać nie mogę hyh
Podobno musimy pić mnóstwo wody właśnie na zaparcia. Na skorcze itd

Staram się pic dużo wody, ale ciężko mi to przychodzi, ja w nocy dużo piję, ale w dzień ciężko. Ciepłe mleko na mnie działało kiedyś,a teraz już nie.. : (

reklama
Dziewczyny zrobiło mi się zimno na ustach. Jak myślicie co mogę użyć wiem że to nie dobrze w ciaxy ;(

Do góry