reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
A mamy już watek zamknięty?
z tego co wiem to nie ;-) ;)
Dziewczyny wiecie może czy Luteina to
Cos na zasadzie duphastonu ?

tak luteina ma w składzie progesteron naturalny a duhaston syntetyczny i ponoć ma powodować mniej skutków ubocznych np. zwiększenie masy ciała, gazy itp ale działanie mają chyba takie samo ale ekspertem nie jestem

Kurde dziewczyny , jakc tam z waszym powiekszaniem Sie ? :) ja dzis bylam po biustonosz , C juz za maly wiec poszlam po D , a ze poszlam z dzieciakami i pewna ze D bedzie ok to nie mierzylam bo w tym czasie dzieci by sklep rozniosly , wiec kupilam na Oko , przylozylam jeszcze do Swojej wczessniejszej miseczki , no ok wiekszy , czyli bedzie dobry , noo i sie przeliczylam , piersi wyszlyby przy schylaniu sie , wracam do Sklepu i tym razem mierzac ( pal licho rozniesiony przez dzieci sklep ) okazalo sie ze DD jest akurat Szok a to dopiero poczatek ! waga na ostatniej wizycie byla minus 2 kg tj 62kg wiec jakim cudem tak w cyce poszlo :( masakra , do 9 miesiaca bede wygladac jak mleczarnia :)

Kurczaczki :) brzuszek tez juz widac u mnie ,niewiele ale cos juz jest :D a Wam jak ida nadprogramowe kg?

Kurde dziewczyny , jakc tam z waszym powiekszaniem Sie ? :) ja dzis bylam po biustonosz , C juz za maly wiec poszlam po D , a ze poszlam z dzieciakami i pewna ze D bedzie ok to nie mierzylam bo w tym czasie dzieci by sklep rozniosly , wiec kupilam na Oko , przylozylam jeszcze do Swojej wczessniejszej miseczki , no ok wiekszy , czyli bedzie dobry , noo i sie przeliczylam , piersi wyszlyby przy schylaniu sie , wracam do Sklepu i tym razem mierzac ( pal licho rozniesiony przez dzieci sklep ) okazalo sie ze DD jest akurat Szok a to dopiero poczatek ! waga na ostatniej wizycie byla minus 2 kg tj 62kg wiec jakim cudem tak w cyce poszlo :( masakra , do 9 miesiaca bede wygladac jak mleczarnia :)

Kurczaczki :) brzuszek tez juz widac u mnie ,niewiele ale cos juz jest :D a Wam jak ida nadprogramowe kg?
Ja niestety nie mam takiego problemu. Piersi mam male i z niecierpliwoscia czekam az urosna:)
Dzisiaj moj brzuch wyglada na ciaze ale to tylko ciaza spozywcza. Brzuch obzarty i wzdety. Rano wstane to juz go nie bedzie.

mi tez poszło w cyce z czego sie ciesze bo sa pełne a po karmieniu przez 8 msc zrobiły sie flaczki....ja na razie 2 kg na plusie
wczoraj kupiłam mojemu 3 latkowi leniuszkowi wózek cybex tapez ale fajny super sie jeździ na wakacje będzie jak znalazl
miłego dnia mamuśki

reklama
Witajcie dziewczyny, życzę miłego dnia :)

Mnie nigdzie nie przybyło, ani w pasie, ani w cyckach (tu akurat dobrze, bo i tak mam duże, więc lepiej by nie rosły).
Schudłam wcześniej 5 kg, to pewnie dlatego nie czuję jeszcze nic, że coś się powiększa.

Też jestem za założeniem zamkniętego wątku, by móc umawiać się np na spacery z dzieciakami :)

Mam pytanie: czy macie problem z wypróżnianiem się? Ja się wypróżniam co 4-5 dni i wtedy mam spore boleści przy tym. Jem śliwki, popijam kefirem, a oprócz jednego razu kiedy pomogło, tak nie pomaga. Czy to normalne??

Do góry