sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
Zdecydowanie na zamkniętymjestem za ale na zamkniętym wątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie na zamkniętymjestem za ale na zamkniętym wątku
Tak to działa tak samo tyle że cena inna Luteina zdecydowanie tańsza i starszym jest lekiem który był kiedyś bardziej testowanyDziewczyny wiecie może czy Luteina to
Cos na zasadzie duphastonu ?
z tego co wiem to nieA mamy już watek zamknięty?
Dziewczyny wiecie może czy Luteina to
Cos na zasadzie duphastonu ?
A kiedy będzie wątek zamknięty? Bo ja mogę wejść na każdy wątek i poczytać hmmm?
Ja niestety nie mam takiego problemu. Piersi mam male i z niecierpliwoscia czekam az urosnaKurde dziewczyny , jakc tam z waszym powiekszaniem Sie ?ja dzis bylam po biustonosz , C juz za maly wiec poszlam po D , a ze poszlam z dzieciakami i pewna ze D bedzie ok to nie mierzylam bo w tym czasie dzieci by sklep rozniosly , wiec kupilam na Oko , przylozylam jeszcze do Swojej wczessniejszej miseczki , no ok wiekszy , czyli bedzie dobry , noo i sie przeliczylam , piersi wyszlyby przy schylaniu sie , wracam do Sklepu i tym razem mierzac ( pal licho rozniesiony przez dzieci sklep ) okazalo sie ze DD jest akurat Szok a to dopiero poczatek ! waga na ostatniej wizycie byla minus 2 kg tj 62kg wiec jakim cudem tak w cyce poszlo
masakra , do 9 miesiaca bede wygladac jak mleczarnia
![]()
Kurczaczkibrzuszek tez juz widac u mnie ,niewiele ale cos juz jest
a Wam jak ida nadprogramowe kg?