reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

A wiecie ze wszystko wskazuje na dziewczynkę troszkę się zawiode jak bedzie chlopiec ale wazne zeby bylo zdrowe. Wlasnie sie obudzilam od 15 mam nadzieje ze zasne wieczorem. Zaraz pochlone pączka a może nawet dwa :-)

reklama
Cześć dziewczyny ;)
Jaki krem z ziaji polecałyście bo tego nie umiałam się doszukać?
Gratulacje mnogiej ciąży , jak mi robili w szpitalu usg to się przestraszyłam bo było widać dwie białe plamki , jeszcze mi powiedzieli że czasem się dziecko chowa jedno za drugie , ale na 80% to jest jeden dzidziuś ;) Dziś byłam u internisty skierował mnie do lekarza chorób zakaźnych powiedział że będziemy obserwować przez cały okres ciązy a po niej na pewno będę musiała się poddać leczeniu. Skierował mnie jeszcze na kilka badań , generalnie zmieniam ginekologa bo jakoś nie wierzę mojemu, a wolę mieć zaufanie do niego.

Cześć dziewczyny ;)
Jaki krem z ziaji polecałyście bo tego nie umiałam się doszukać?
Gratulacje mnogiej ciąży , jak mi robili w szpitalu usg to się przestraszyłam bo było widać dwie białe plamki , jeszcze mi powiedzieli że czasem się dziecko chowa jedno za drugie , ale na 80% to jest jeden dzidziuś ;) Dziś byłam u internisty skierował mnie do lekarza chorób zakaźnych powiedział że będziemy obserwować przez cały okres ciązy a po niej na pewno będę musiała się poddać leczeniu. Skierował mnie jeszcze na kilka badań , generalnie zmieniam ginekologa bo jakoś nie wierzę mojemu, a wolę mieć zaufanie do niego.
Zaufanie do lekarza to podstawa

Odebralam dzis wyniki.
Kily nie mam, wirusa hiv nie mam, wirusowego zapalenia watroby tez nie no i nigdy nie przechodzilam toxoplazmozy. Takze musze uwazac na surowe mieso i kocury. W moczu wyszly mi jakies fosforany.
Teraz czekam jeszcze za wynikiem przeciwcial

Zaufanie do lekarza to podstawa

Odebralam dzis wyniki.
Kily nie mam, wirusa hiv nie mam, wirusowego zapalenia watroby tez nie no i nigdy nie przechodzilam toxoplazmozy. Takze musze uwazac na surowe mieso i kocury. W moczu wyszly mi jakies fosforany.
Teraz czekam jeszcze za wynikiem przeciwcial
A powiedz jak długo czekalas na wyniki?
Tez musze się wybrać zrobić.

Kasia2439 ja od początku wiedziałam, że będę mieć córkę. Może i Ciebie intuicja nie zawiedzie☺ ☺

Witam,
Byłam wczoraj na usg. Serducho puka 188, długość 19 mm.
Jestem bardzo szczęśliwa i też pełna obaw.
co do intuicji.... syn.
Która z Was jest ze Stolicy?

reklama
Agulka, oby już więcej nie było takich akcji u Ciebie.

Aluśka, u nas bez zebrania dawali deklaracje, które na początku tygodnia wypełniłam i oddałam. Moja Oliwka w maju 6 lat kończy i zostawiam ją w przedszkolu. Nie chce zabierać dzieciństwa dzieciom. Jak tak dalej będzie to Młodsza też zostanie jeszcze dodatkowo 2 lata (w sierpniu kończy 4).

Mąż kupił pączki, a ja patrzeć nie mogę na nie. Dzisiaj dla męża zaparzyłam kawę rozpuszczalną i zaczęła mi śmierdzieć. W poprzednich ciążach tego problemu nie miałam.

Kasia, ja przy dziewczynkach zajadałam się lodami z bitą śmietaną i herbatnikami i batony zagryzałam ogórkiem kiszonym. Teraz na słodkie patrzeć nie mogę. Jabłek, mandarynek bardzo dużo jem i codziennie kakao pije, gdzie nie piłam i mało owoców jadłam, bo nie miałam w ogóle ochoty. Dużo wskazuje na chłopca, ale czas pokaże. Kasiu, wolisz dziewczynkę? Ja napisze szczerze, że marzy mi się synek, ale może głupio zabrzmi boję się mieć syna. Od tylu lat same dziewczyny, a tu zmianę. Owszem bardzo cieszyłabym się, ale jakiś dziwny strach jest.

SKY, super wieści:)

Do góry