reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dzien doberek :)
Ja rowniez mam nocne wycieczki to wc wstalr 1 czasem nawet 2 razy a co bedzie pozniej ? A tak mi sie nie chce wstawc ..ale to silniejsze . Ja w drodze do pracy.
Tez mam takie dni ze czuje sie naprawde okropnie a czasem jest ok. No ale cos za cos :)

Cześć dziewczyny. Dzisiaj to źle spałam. Plecy mnie bolą i z ledwością z łóżka wstałam. Zaraz idę dzieciom śniadanie zrobić. Zostały dzisiaj w domu, bo nie miałam sił wstać. A M pojechał na 7-mą na rentgen klatki piersiowej i na psychotesty, a później z wynikami do lekarza zakładowego i jak wszystko ok to do pracy i jutro albo w poniedziałek do pracy.

Sreberko, też jak głupia do toalety biegam co chwilkę :/

Pozdrawiam.

Lacze sie z wami w toaletowym bolu ;) dzisiaj to byla masakra wstawalam chyba 3 razy. Teraz odprowadzilam dziecko do szkoly i wstawilam pranie. Obiad robilam juz wczoraj bo co niektore z was mnie zainspirowaly i narobily ochoty.

U mnie dzisiaj kiszka z kiszona kapusta i fasolka po bretonsku.
Na 12 do pracy :( a tak bym chciala polezec ;)

Witajcie!
Jak poranek?
Mnie znowu mdli. Mała jeszcze śpi, a ja musiałam wstać bo robimy wykończeniowke na poddaszu i elektryk obudził nas z rana.
Miłego dnia☺

reklama
Do góry