reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

w pracy jestem i nie mam czasu za bardzo ale wpadłam pogratulować Korneli!!!!!!!! Wow bliźniaki :-) :):tak:

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja też chciałabym dołaczyć. Jestem w 10 tc [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Annam, zdrówka i powodzenia dla Taty.

Kornelia, o ja! :) Marzyły mi się bliźniaki. Ogromne gratulacje.

Witam nowe mamy :)

A u mnie cały dzień latania. Dzieci do przedszkola, a później z mężem po lekarzach, bo musi badania do pracy zrobić. Od 8:00 dopiero co do domu wróciliśmy i jeszcze jutro musi jechać, bo wszystkich badań nie ma zrobionych. Pojechałam z nim aby dotrzymać tylko towarzystwa, bo myślałam, że szybko zleci, ale myliłam się. Przynajmniej jak był u jednego lekarza trzymałam kolejkę do drugiego. Teraz muszę coś szybko zjeść, ogarnąć w kuchni i po dzieciaki.

Pozdrawiam.

Kornelia gratuluje! :) naprawdę super :) ja tak od samego początku mojej ciąży myślę o bliźniakach :D Podwójna radość :) zdrówka dla całej trójeczki :)

Przyszła waga i odetchnęłam z ulgą bo poziom tkani tłuszczowej mniej niż 19% więc jest ok :) woda 56% i mięśnie ok.40% :) nie wiem, czemu całość daje powyżej 100%. Ale w przybliżeniu jest ok :)

reklama
Kornelia gratuluje! :) naprawdę super :) ja tak od samego początku mojej ciąży myślę o bliźniakach :D Podwójna radość :) zdrówka dla całej trójeczki :)

Przyszła waga i odetchnęłam z ulgą bo poziom tkani tłuszczowej mniej niż 19% więc jest ok :) woda 56% i mięśnie ok.40% :) nie wiem, czemu całość daje powyżej 100%. Ale w przybliżeniu jest ok :)

Co to za waga? :)
I jak ten krem? Kupiłaś? Co to za specyfik?

Do góry