reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Kornelia38 no super!!!
Kornelia38
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo :-)
Acgug, nie, to moja trzecia ciąża, mam już dwie córki, 10 i 7 letnią.
Acgug, nie, to moja trzecia ciąża, mam już dwie córki, 10 i 7 letnią.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Annam, zdrówka i powodzenia dla Taty.
Kornelia, o ja! Marzyły mi się bliźniaki. Ogromne gratulacje.
Witam nowe mamy
A u mnie cały dzień latania. Dzieci do przedszkola, a później z mężem po lekarzach, bo musi badania do pracy zrobić. Od 8:00 dopiero co do domu wróciliśmy i jeszcze jutro musi jechać, bo wszystkich badań nie ma zrobionych. Pojechałam z nim aby dotrzymać tylko towarzystwa, bo myślałam, że szybko zleci, ale myliłam się. Przynajmniej jak był u jednego lekarza trzymałam kolejkę do drugiego. Teraz muszę coś szybko zjeść, ogarnąć w kuchni i po dzieciaki.
Pozdrawiam.
Kornelia, o ja! Marzyły mi się bliźniaki. Ogromne gratulacje.
Witam nowe mamy
A u mnie cały dzień latania. Dzieci do przedszkola, a później z mężem po lekarzach, bo musi badania do pracy zrobić. Od 8:00 dopiero co do domu wróciliśmy i jeszcze jutro musi jechać, bo wszystkich badań nie ma zrobionych. Pojechałam z nim aby dotrzymać tylko towarzystwa, bo myślałam, że szybko zleci, ale myliłam się. Przynajmniej jak był u jednego lekarza trzymałam kolejkę do drugiego. Teraz muszę coś szybko zjeść, ogarnąć w kuchni i po dzieciaki.
Pozdrawiam.
Kornelia gratuluje! naprawdę super ja tak od samego początku mojej ciąży myślę o bliźniakach Podwójna radość zdrówka dla całej trójeczki
Przyszła waga i odetchnęłam z ulgą bo poziom tkani tłuszczowej mniej niż 19% więc jest ok woda 56% i mięśnie ok.40% nie wiem, czemu całość daje powyżej 100%. Ale w przybliżeniu jest ok
Przyszła waga i odetchnęłam z ulgą bo poziom tkani tłuszczowej mniej niż 19% więc jest ok woda 56% i mięśnie ok.40% nie wiem, czemu całość daje powyżej 100%. Ale w przybliżeniu jest ok
gosia2808
Fanka BB :)
Oo matko ppdwojne szczescie ale super mamy taki sam termin poroduCześć Dziewczyny,
dzisiaj miałam usg, to jest wynik...
Jeszcze jestem w szoku i nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę!
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Kornelia gratuluje! naprawdę super ja tak od samego początku mojej ciąży myślę o bliźniakach Podwójna radość zdrówka dla całej trójeczki
Co to za waga?
I jak ten krem? Kupiłaś? Co to za specyfik?