reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Witam wszystkie przyszłe mamusie, czytam wasze wpisy od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży (13.01. 2016), ale dopiero teraz postanowiłam do Was dołączyć :-) :) czy znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce ?:happy:

reklama
Dzień dobry Kochane :-)

U mnie włączył się apetyt, pięknie jem. Gazy oczywiście też doszły :'(
Piękna pogoda prawie jak wiosna, okna wołają o pomoc... Ale jeszcze zima może zaskoczyć wiec nie kombinuje.

Witaj mamusiu Jasia :-) u Nas miejsca dużo wpisz się także do tematu niżej

Mamusiu37 i MamusiuJasia witajcie☺
Przez złe samopoczucie odechciewa mi się wszystkiego. Mdli mnie, spać się chce, brzuch ciągnie no masakra jednym słowem.
Dobrego dnia Wam zycze☺

Super, że znalazło się miejsce i dla mnie:-) :) gdy widzę waszą wzajemną serdeczność aż żyć się chce :-) :)
jestem w 7 tygodniu ciąży , która była dla mnie i męża całkowitym zaskoczeniem. Mamy już 5 letniego Jasia i planowaliśmy powiększenie rodziny dopiero za rok. Po długich poszukiwaniach wreszcie miałam dostać pracę na miarę swoich ambicji, miałam ją zacząć od maja. Ale oczywiście Pan Bóg miał całkiem inne plany i 13 stycznia ze łzami w oczach zobaczyłam na teście 2 mocne krechy!

Witam nowe mamy życzę powodzenia i spokoju.
Ja nadal chora leżę w łóżku temperaturę zbilam. Mdłości nie ma
a Mój tata będzie mieć operacje na serce dziś. Nie pójdę fo niego ale się strasznie stresuje tym ;( hyh

Acgug :'( nie dobrze, polecam herbatę z cytryną. A kręci Ci się w głowie?

mamusia Jasia :-) Czasami jak bardzo chcemy to się nie nie udaje. Ja starałam się 3 lata, bo miałam pracę, warunki, tylko facet nie taki jak trzeba i Bóg mnie uchronil. A teraz gdy nie mam pracy, bo tylko mój partner pracuje Bóg daje Nam możliwość największe szczęście jakie może przynieść Nas tylko spotkać :-) także praca nie zając nie ucieknie :-D

co do pracy już się z tym pogodziłam, cała rodzina jest w skowronkach, mąż ze szczęścia chodzi wręcz po ścianach:-D jedyne co mnie martwi to jak ta ciąża będzie przebiegać, bo pierwsza od 19tc zagrazający poród przewdczesny i leżenie do 38 tc, po cc diagnoza macica siodełkowata :hmm: trzymam się, więc nadziei, że poprzednia ciąża zakończyła się sukcesem. Trzymam kciuki za wszystkie mamusie na forum, byle do września :-) :)

KasiaMarysia23 mam też zawroty głowy no masakra. Nie czułam się tak źle w pierwszej ciąży. Mam nadzieję, że to niedługo minie bo czuję się wykończona.

reklama
Do góry