reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny!

Witam nowe koleżanki :) gratuluję i życzę Wam zdrowia :)

KasiaMarysia dobrze, że zaczęłaś w końcu jeść :) Mnie też nudności ustąpiły. Tylko czasem przez chwilę mi niedobrze, ale ogólnie już duuużo lepiej :) Jestem zaskoczona wagą, bo ważyłam już 3 kilo więcej, a od wczoraj waga spada i dziś jest zaledwie 0,5 kg więcej niż przed ciążą :) mam tylko nadzieję, że z Dzidzią wszystko dobrze :)

Śniło mi się dziś w nocy, że krwawiłam po przytulaniu z mężusiem :(

My też przytulanki odstawiliśmy na przynajmniej kolejny trymestr. Martwimy się o Dziecko, więc jakoś o tym nie myślimy. Najważniejsze Maleństwo :)

Buziaki i miłego dnia :*

reklama
Acgug to kladz się jeśli tylko możesz. Ja właśnie wymiotowałam ale byłam na czczo więc sama żółć.
Dziewczyny polecają cukierki imbrowe, zaopatrz się ;)

mamusia Jasia a byłaś juz u lekarza??? Może tym razem będzie inaczej. Trzymam kciuki :-)

Molly to super :) może to rzeczywiście woda. A waga przyszła???
Pytałaś lekarza o przytulanki?? Jejku i mnie libido +100, nie wytrzymam bez seksu :(

Tak, byłam już dwa razy, najpierw potwierdził, że jest pęcherz ciążowy a tydzień temu serduszko biło jak szalone. Od razu dostałam Duphaston 3 razy dziennie i kazał się wstrzymać z radością,takie odniosłam wrażenie. W związku z tym staram się nie przyzwyczajać do Maleństwa, ale jakoś nie potrafię.

Dziś z nocy obudził mnie ból w okolicach pachwin i promieniował w dół brzucha, trwał ok 2 minut, myślę, że chyba mnie zawiało , ale na wszelki wypadek nie ruszam się dziś z domu. Jutro jest pogrzeb babci mojego męża, ale boję się wychodzić na to zimno. Gina mam w piątek, może coś wiecej mi powie, bo robiłam badanie moczu.

KasiaMarysia23 mnie też strasznie mdli, ale nie wyobrażam sobie jeszcze wymiotów jak u Ciebie! Gin powiedział, że on się cieszy jak kobiety mdli, bo to dobry objaw.

KasiaMarysia mi lekarz nic nie mówił apropo współżycia, ale my sie boimy. Jakoś tak mamy opory. Znaczy ja bardziej niż mąż, ale dla Niego też Maleństwo najważniejsze :) a waga ma dzisiaj przyjść :)

mamusia Jasia nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki :)

Molly 88 staram się nie myśleć o ciąży, stale szukam sobie nowych zajęć, czytanie, nauka itp. oby nie zwariować, dzięki za kciuki. Ja też trzymam za Was wszystkie :biggrin2:

Molly 88 staram się nie myśleć o ciąży, stale szukam sobie nowych zajęć, czytanie, nauka itp. oby nie zwariować, dzięki za kciuki. Ja też trzymam za Was wszystkie :biggrin2:

Będzie dobrze! Nie martw się :) maleństwa potrafią być bardzo silne!

Ja się zwazylam -3kg... czyli od początku 4kg na plusie. To chyba faktycznie zatrzymanie wody...

Co do przytulanek jak juz pisałam - ze względu na poprzednia lekarz ciążę kazał mi uważać. I lepiej się wstrzymać.

reklama
Cześć Dziewczyny,
dzisiaj miałam usg, to jest wynik...
Jeszcze jestem w szoku i nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę! :-D

Załączniki

• 1454499474440.jpg
    1454499474440.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 1454499493523.jpg
    1454499493523.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 69
Do góry