Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Kasia, nie ma co się na zapas stresować. Skoro lekarz widział wynik i nic nie powiedział mysi być dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj znam ten ból, tez nie mieszkam w polsce i mnie do położnej wysyłaja dopiero w 12tg na jakiekolwiek badania, a do tego czasu radz sobie sama. Dzis od lekarza rodzinnego (to on odsyła do położnej, bo ginekologa tu sie widzi tylko wtedy kiedy coś jest nie tak) usłyszałam, ze ćwiczenia, praca i seks jest wporzadku, dopóki nie zaczniesz krwawić...... Szczerze? Rece mi opadły i pomyślałam sobie jak mocno maja wczesne ciaże w dupie. Nie bylo nawet słowa o umiarze, zeby sie nie przmeczac, tylko tyle czy biore kwas foliowy i mam urozmaicona diete.. Mno powiem wam, że jednak oczekiwałam lepszych porad, mimo że sama o nich czytam. Dlatego cieszcie sie kochane, ze już wiecie, że wszystko jes ok i macie dobra opiekeWłaśnie nie bo nie mieszkam w pl a tu raczej nie dbają
O utrzymanie wczesnej ciąży :/ wiec chyba tylko czekać mi pozostało
Podziwiam ze normalnie wspolzyjesz. Ja przyznam ze mam opor i troche sie boje zreszta moje libido na poziomie zeroHej!
Wczoraj kochałam się z moim M, a dziś po południu na papierze miałam brązowe plamienie. Brzuch mnie trochę boli. Kurde martwię się. Czy możliwe, że coś takiego może być po stosunku?
Nie mam nadzerki. Czytałam w necie, ze po stosunku mogą wystąpić plamienia. Normalnie nie może być spokojnie. Zawsze cosAcgug, może być jeżeli masz,np. nadżerkę. Mi moja lekarka mówiła, że po nadżerce można plamić. Tylko, że ja na razie mam zabronione przytulanie.
Niunians, zachcianki jak na chłopaka