reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Cześć Kobitki :tak:

Niedziela minęłam mi bardzo rodzinnie...a dzisiaj mi się wcale nie chciało wstawać...ale zwlokłam się jakoś z łóżka i pomogłam małżonkowi naszykować dziewczynki do szkoły i przedszkola...które sam odprowadził bo do pracy jechał dopiero na 9.00 a ja korzystając z wolnej chaty wskoczyłam jeszcze raz do łóżeczka i obudziła mnie znajoma telefonem o 10.30:rofl2:

KasiaMarysia ja jeszcze nawet nie wiem czy mojemu maleństwu bije serduszko bo na pierwsze usg mam czekać do 29.02 :sorry:
Sreberko ze względu na moją pracę (co najmniej 10 godzin na nogach w tym dźwiganie też ciężarów )i wyniki morfologi ja już jestem na zwolnieniu i nie sądzę by mi lekarz pozwolił wrócić...:confused:
Pola06 u mnie ferie dopiero od 15.02 :rolleyes2:
Jane
też planowałam pracować..tak co najmniej do maja ale plany swoją drogą a zdrowie swoją...:confused:
Plany..plany....w drugiej ciąży planowałam że swoją córcię będę karmić piersią do 2 r ż....pierwszą karmiłam rok...a wyszło tak że na samej piersi nie była nawet pełnego miesiąca a na karmieniu mieszanym dotrwała do 3,5 miesiąca...
Molly ja nic nie biorę na wzdęcia póki co ale jak nadal będą tak męczyć to chyba zacznę coś zażywać...może lekarz coś mi poleci w piątek...
Kasia2439 powodzenia na wizycie :tak:
Anik. współczuję problemów z nerkami:confused:
annam03, Marzena08,Agulka1820 zdrówka Wam życzę:tak:
!zi udanej wizyty:tak:

dlatego ja też piszę, że planuję...bo w poprzedniej też planowałam a wyszło, że wcześniej z dnia na dzień musiałam iść na L4. A co do kp to ja właśnie prawie 2 lata karmię :blink: i drugie też tyle planuję.

Hej dziewczyny, tez macie takie okropne bole glowy? Moja wizyta u lekarza bedzie dopiero za 2 tyg i wolalabym do tego czasu nie ratowac sie paracetamolem. Polozylam sie spac z tym bolem i z nim tez wstalam, cos strasznego.

ja teraz na szczęście nie mam ale poprzednio miałam...dużo odpoczynku i wody

reklama
No to najbliższy czas będę żyła w mega stresie. W piątek byłam z synkiem i mężem u koleżanki w salonie fryzjerskim. Mąż się obcinal, a my w ramach towarzystwa tylko.
Dziś koleżanka do mnie dzwoni z info, że w przedszkolu panuje ospa i jej synka właśnie wysypalo........
Ja ospe miałam, ale boję się połpaśćca, bo w ciąży w szczególności w 1 trymestrze jest bardzo niebezpieczny. K....wa. Jestem przerażona!

No to najbliższy czas będę żyła w mega stresie. W piątek byłam z synkiem i mężem u koleżanki w salonie fryzjerskim. Mąż się obcinal, a my w ramach towarzystwa tylko.
Dziś koleżanka do mnie dzwoni z info, że w przedszkolu panuje ospa i jej synka właśnie wysypalo........
Ja ospe miałam, ale boję się połpaśćca, bo w ciąży w szczególności w 1 trymestrze jest bardzo niebezpieczny. K....wa. Jestem przerażona!

oj masakra współczuję :sad: ja też się chorób boję teraz bardziej bo córka ze żłobka może coś dziwnego przynieść...

Dziewczyny martwię die mam temperaturę, gardło bólu trochę, kaszel w nocy, terax katar, lekarza nie ma na dziś ;( hyh

Polecam tę miksturę.

Załączniki

• przeziebienie.jpg
    przeziebienie.jpg
    108,1 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Hej
Ja po wizycie. Serduszko bije. Dzidek ma 5,6 cm. Karta założona i masa badań do zrobienia. Na moje bóle głowy gin kazała pić dużo wody.
Ale się cieszę
Super :) ale fajnie dostalas zdjecie maluszka ? Ja dzis mam na 16:45 wiec zobaczyny co u mnie bedzie . A ktory tydz u ciebie ?

Do góry