Cześć Kobitki
Niedziela minęłam mi bardzo rodzinnie...a dzisiaj mi się wcale nie chciało wstawać...ale zwlokłam się jakoś z łóżka i pomogłam małżonkowi naszykować dziewczynki do szkoły i przedszkola...które sam odprowadził bo do pracy jechał dopiero na 9.00 a ja korzystając z wolnej chaty wskoczyłam jeszcze raz do łóżeczka i obudziła mnie znajoma telefonem o 10.30
KasiaMarysia ja jeszcze nawet nie wiem czy mojemu maleństwu bije serduszko bo na pierwsze usg mam czekać do 29.02
Sreberko ze względu na moją pracę (co najmniej 10 godzin na nogach w tym dźwiganie też ciężarów )i wyniki morfologi ja już jestem na zwolnieniu i nie sądzę by mi lekarz pozwolił wrócić...
Pola06 u mnie ferie dopiero od 15.02
Jane też planowałam pracować..tak co najmniej do maja ale plany swoją drogą a zdrowie swoją...
Plany..plany....w drugiej ciąży planowałam że swoją córcię będę karmić piersią do 2 r ż....pierwszą karmiłam rok...a wyszło tak że na samej piersi nie była nawet pełnego miesiąca a na karmieniu mieszanym dotrwała do 3,5 miesiąca...
Molly ja nic nie biorę na wzdęcia póki co ale jak nadal będą tak męczyć to chyba zacznę coś zażywać...może lekarz coś mi poleci w piątek...
Kasia2439 powodzenia na wizycie
Anik. współczuję problemów z nerkami
annam03, Marzena08,Agulka1820 zdrówka Wam życzę
!zi udanej wizyty
dlatego ja też piszę, że planuję...bo w poprzedniej też planowałam a wyszło, że wcześniej z dnia na dzień musiałam iść na L4. A co do kp to ja właśnie prawie 2 lata karmię i drugie też tyle planuję.
Hej dziewczyny, tez macie takie okropne bole glowy? Moja wizyta u lekarza bedzie dopiero za 2 tyg i wolalabym do tego czasu nie ratowac sie paracetamolem. Polozylam sie spac z tym bolem i z nim tez wstalam, cos strasznego.
ja teraz na szczęście nie mam ale poprzednio miałam...dużo odpoczynku i wody