reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Hej dziewczyny, obudzilam sie dzis o 4 mega glodna, ale z racji dzisiejszych badan nic nie moglam zjesc:( dziecko po raz 1 od miesiaca poszlo do przedszkola o dziwo zadowolone, myslalam ze bedzie gorzej. Brzuch coraz bardziej wywalony, zaparcia jak nigdy. Dzis wizyta, boje sie stanac na wage u lekarza :p powodzenia dla tych co tez dzis wizytuja :)

Malusiolka trzymam kciuki z M :)

Anik powodzenia u lekarza :)

Pola mi też kliknęłaś, że mój post stary :p może monotonny :p

moja lekarka jednak dziś nie przyjmuje i muszę iść jutro :/

Ja miałam straszną noc. Położyłam się o 22 ale szybko zaczęłam się budzić. O 3 w nocy obudził mnie taki głód jakbym miesiąc nie jadła, było mi niedobrze, chciało mi się wymiotować. Napiłam się wody, ale ssało coraz bardziej :(
nie wytrzymałam i wstałam i zjadłam dwie kanapki :( nie wiem co to będzie, jak tak co noc się będę budzić...miała któraś z Was tak teraz lub we wcześniejszej ciąży? Co robić w takich sytuacjach? Nie chcę jeść w nocy :(
Dzisiaj tylko badania :)
Miałam tak w pierwszej ciąży. Wstawałam i jadlam po nocach ale szybko mi to przeszło ;)
Anik oby wszystko było dobrze z tą nerka. Może trochę przeziebiłas? :'(
Ja choruje na nerki. A w ciąży dokuczają mocniej.
Dziewczyny wiem że niektóre z was już kupiły A ja się zastanawiam cały czas. Jak sie spisuje ta poduszka ciążowa ? Jesteście zadowolone ?
Swoją w przyszłym tygodniu będę zamawiala :)

Hej dziewczyny :)
Wracajac do poprzednich tematow to , tez wierze w to ze jak ktos umiera to przesyla nam nowe zycie poniewaz w maju zmarla moja mama i wydaje mi sie ze zeslala mi malenstwo zebym nigdy nie zostala sama ;)
Ja tez odstawilam fast foody choc nie mowie ,ze jak przyjdzie mi ochota to na niego nie pojde haha , no i co do jedzenia to jem czesciej ale u mnie powiem wam waga stoi narazie choc brzuch mi wybilo od wody. Ja jestem na l4 od szpitala czyli jakos ponad 3 tyg , teraz szczerze powiedziawszy balabym sie wrocic bo tam troche sie nadzwigam i nie chce sie forsowac tymbardziej ze umowa konczy mi sie w maju i mam mozliwosc wrocenia ale umowy nie przedluza..
Od wczoraj jakies bole glowy mnie mecza i chyba mi sie jakis kaszel zaczyna ;(
Powodzenia wszystkim dziewczyna na wizytach!
Aaa i witam nowe wrzesnioweczki :
Milego dnia dziewczyny :))

zdrówka

Cześć. Właśnie zawiozłam z mężem dziewczynki do przedszkola. A jakie szczęśliwe, bo od czwartku nie chodziły. Mąż przywiózł mnie do domu i pojechał rozliczyć się w jednej pracy i na 10:15 na rozmowę do drugiej. Trochę się stresuje. Nie powinnam, ale tak mam. Zaraz śniadanie zjem i może do łóżeczka wskoczę troche poleżeć. Muszę korzystać puki dzieci nie na, bo przez ostatnie 4 dni ciężko było.

Dziewczyny, kciuki za wizytę &&&&.

kciuki za męża &&&&&

hej :)
ja chciałbym pracować do kwietnia później synkiem sie na cieszyć dla mnie to oszczędności bo syn ma nianie i place kolo 800zl miesięcznie a tak 100% wypłaty dla nas bez żadnych kosztów...
przez reformę 6-latkow nie pójdzie do przedszkola bo miejsc brak a szkoda biedaczek codziennie sie pyta kiedy idzie do przedszkola

miłego tygodnia i poprawy samopoczucia

oj szkoda, że się nie dostał do przedszkola :sad: a może jakieś prywatne?

Hej dziewczyny.
Idę dzisiaj na badania. Nerka boli mnie od wczoraj coraz mniej mi się to podoba. Wzięłam Nospę forte i czekam czy przejdzie.
Ja nie pracuje jako tako wiec i tak siedzę w domu.

kurcze niedobrze z tą nerką ...oby się nie rozwinęło

Witajcie
Ja siedzę w pracy i zaraz głową o stół z senności walnę

hahah ja też czasami tak miałam choć o dziwo jeszcze w tej ciąży nie :-p

Cześć ;D

Ale sie nazbierało przez dwa dni.. Byłam wyjęta z życia przez szkołe i egzaminy ;O

Dzisiaj czuję się masakrycznie, ból głowy i katar. przeleże cały dzień.

dla Ciebie też zdrówka życzę

Malusiolka trzymam kciuki z M :)

Anik powodzenia u lekarza :)

Pola mi też kliknęłaś, że mój post stary :p może monotonny :p

moja lekarka jednak dziś nie przyjmuje i muszę iść jutro :/

Ja miałam straszną noc. Położyłam się o 22 ale szybko zaczęłam się budzić. O 3 w nocy obudził mnie taki głód jakbym miesiąc nie jadła, było mi niedobrze, chciało mi się wymiotować. Napiłam się wody, ale ssało coraz bardziej :(
nie wytrzymałam i wstałam i zjadłam dwie kanapki :( nie wiem co to będzie, jak tak co noc się będę budzić...miała któraś z Was tak teraz lub we wcześniejszej ciąży? Co robić w takich sytuacjach? Nie chcę jeść w nocy :(

wydaje mi się, że to minie, ja w pierwszej ciąży nie jadłam w nocy ale rano i w ciągu dnia miałam wilcze napady głodu ale tylko przez jakiś czas, potem się unormowało.

Hej dziewczyny, obudzilam sie dzis o 4 mega glodna, ale z racji dzisiejszych badan nic nie moglam zjesc:( dziecko po raz 1 od miesiaca poszlo do przedszkola o dziwo zadowolone, myslalam ze bedzie gorzej. Brzuch coraz bardziej wywalony, zaparcia jak nigdy. Dzis wizyta, boje sie stanac na wage u lekarza :p powodzenia dla tych co tez dzis wizytuja :)

kciuki za wizytę &&&&

ja chyba właśnie zaczynam wchodzić w fazę ciągłego głodu :-D
siedzę w pracy i ogólnie roboty dużo ale jakoś weny nie ma dziś....zrobiłam za to zaproszenia na urodziny dla córci :tak:

Dziewczyny, dziękuję za kciuki. M właśnie dzwonił, że ma tą pracę i na dobrych warunkach  Jak dobrze pójdzie babka powiedziała, że ma szanse na umowę na stałe.

No to super :-D kciuki się przydały:-D

Cześć Kobitki :tak:

Niedziela minęłam mi bardzo rodzinnie...a dzisiaj mi się wcale nie chciało wstawać...ale zwlokłam się jakoś z łóżka i pomogłam małżonkowi naszykować dziewczynki do szkoły i przedszkola...które sam odprowadził bo do pracy jechał dopiero na 9.00 a ja korzystając z wolnej chaty wskoczyłam jeszcze raz do łóżeczka i obudziła mnie znajoma telefonem o 10.30:rofl2:

KasiaMarysia ja jeszcze nawet nie wiem czy mojemu maleństwu bije serduszko bo na pierwsze usg mam czekać do 29.02 :sorry:
Sreberko ze względu na moją pracę (co najmniej 10 godzin na nogach w tym dźwiganie też ciężarów )i wyniki morfologi ja już jestem na zwolnieniu i nie sądzę by mi lekarz pozwolił wrócić...:confused:
Pola06 u mnie ferie dopiero od 15.02 :rolleyes2:
Jane
też planowałam pracować..tak co najmniej do maja ale plany swoją drogą a zdrowie swoją...:confused:
Plany..plany....w drugiej ciąży planowałam że swoją córcię będę karmić piersią do 2 r ż....pierwszą karmiłam rok...a wyszło tak że na samej piersi nie była nawet pełnego miesiąca a na karmieniu mieszanym dotrwała do 3,5 miesiąca...
Molly ja nic nie biorę na wzdęcia póki co ale jak nadal będą tak męczyć to chyba zacznę coś zażywać...może lekarz coś mi poleci w piątek...
Kasia2439 powodzenia na wizycie :tak:
Anik. współczuję problemów z nerkami:confused:
annam03, Marzena08,Agulka1820 zdrówka Wam życzę:tak:
!zi udanej wizyty:tak:

Hej dziewczyny, tez macie takie okropne bole glowy? Moja wizyta u lekarza bedzie dopiero za 2 tyg i wolalabym do tego czasu nie ratowac sie paracetamolem. Polozylam sie spac z tym bolem i z nim tez wstalam, cos strasznego.

reklama
Hej dziewczyny, tez macie takie okropne bole glowy? Moja wizyta u lekarza bedzie dopiero za 2 tyg i wolalabym do tego czasu nie ratowac sie paracetamolem. Polozylam sie spac z tym bolem i z nim tez wstalam, cos strasznego.[/QUOTE
Mnie tez boli głowa niestety. Moja gin kazała mi pić conajmniej 2l wody.

Do góry