reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
A to moj dzidz 6t6d ma 8mm
20160201_161446.jpg

Załączniki

• 20160201_161446.jpg
    20160201_161446.jpg
    524,8 KB · Wyświetleń: 184
Moje Malutkie w 6t5d tez miało 7,6mm, także malusie, teraz nie wiem....dopiero 16go mam wizytę bo przesunęłam z 23go :) ale myślę, że jest ok :)

HappyMum Twoja Dzidzia podobna jest do mojej :)

Malusiolka gratulacje dla M :) Wszystkiego dobrego :)

Acgug super, że wszystko dobrze :)

Ja dzisiaj muszę powiedzieć, że do teraz bardzo dobrze się czuję, choć miałam sporo załatwiania :)

Mam nadzieję, że więcej się po nocach głodna nie będę budzić. Później się będę kładła i wezmę też jakiś owoc w razie "W", choć i tak potem będzie trzeba zęby myć. Ale plus jest taki, że przez to nocne jedzenie rano nie wymiotowałam :p :D

Moje Malutkie w 6t5d tez miało 7,6mm, także malusie, teraz nie wiem....dopiero 16go mam wizytę bo przesunęłam z 23go :) ale myślę, że jest ok :)

Ja dzisiaj muszę powiedzieć, że do teraz bardzo dobrze się czuję, choć miałam sporo załatwiania :)

Mam nadzieję, że więcej się po nocach głodna nie będę budzić. Później się będę kładła i wezmę też jakiś owoc w razie "W", choć i tak potem będzie trzeba zęby myć. Ale plus jest taki, że przez to nocne jedzenie rano nie wymiotowałam :p :D
Mysle ze na tym etapie wszystkie sa do siebie podobne ;)

Piękności :) moja w 6 tc była mini mini

To super że lepiej się czujesz:) Kochana może jabłko na noc? Ono usuwa osad :) najlepiej obrane sobie naszykuj:)

Zobacz załącznik 744995 jest i on MALY WIELKI CZLOWIEK :) serduchooo BIJE :)

Śliczny bąbelek :) który tydzień ??

Ja dziś modliłam się nad mięsem ale otworzyłam fasolkę po bretońsku od mamusi i jem ze smakiem :) Dziś też mój dobry dzień, rano zjadłam parówkę :D jestem z siebie dumna :D

Dziewczyny, gratuluję wizyt i dobrych wieści :* Już się nie mogę doczekać swojej wizyty.

Co do karmienia piersią to obie córki karmiłam do 10 msc i jak teraz będę mogła to też pewnie do 10-go msc.

Molly, ja długo nie usiedziałabym. 22-ga śpię jak dziecko :p

reklama
Do góry