reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Malusiolka trzymam kciuki z M :)

Anik powodzenia u lekarza :)

Pola mi też kliknęłaś, że mój post stary :p może monotonny :p

moja lekarka jednak dziś nie przyjmuje i muszę iść jutro :/

Ja miałam straszną noc. Położyłam się o 22 ale szybko zaczęłam się budzić. O 3 w nocy obudził mnie taki głód jakbym miesiąc nie jadła, było mi niedobrze, chciało mi się wymiotować. Napiłam się wody, ale ssało coraz bardziej :(
nie wytrzymałam i wstałam i zjadłam dwie kanapki :( nie wiem co to będzie, jak tak co noc się będę budzić...miała któraś z Was tak teraz lub we wcześniejszej ciąży? Co robić w takich sytuacjach? Nie chcę jeść w nocy :(

Malusiolka trzymam kciuki z M :)

Anik powodzenia u lekarza :)

Pola mi też kliknęłaś, że mój post stary :p może monotonny :p

moja lekarka jednak dziś nie przyjmuje i muszę iść jutro :/

Ja miałam straszną noc. Położyłam się o 22 ale szybko zaczęłam się budzić. O 3 w nocy obudził mnie taki głód jakbym miesiąc nie jadła, było mi niedobrze, chciało mi się wymiotować. Napiłam się wody, ale ssało coraz bardziej :(
nie wytrzymałam i wstałam i zjadłam dwie kanapki :( nie wiem co to będzie, jak tak co noc się będę budzić...miała któraś z Was tak teraz lub we wcześniejszej ciąży? Co robić w takich sytuacjach? Nie chcę jeść w nocy :(
O widzisz :/ mam czuly telefon i wystarczy dotknac lekko a cuda sie wciskaja :/ a jak zauwazam to cofam ocene choc czassem zdarza sie ze mi to umknie ehh :) przzepraszam zatem :)

Dziewczyny wiem że niektóre z was już kupiły A ja się zastanawiam cały czas. Jak sie spisuje ta poduszka ciążowa ? Jesteście zadowolone ?

reklama
Do góry