reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Malusiolka trzymam kciuki z M :)

Anik powodzenia u lekarza :)

Pola mi też kliknęłaś, że mój post stary :p może monotonny :p

moja lekarka jednak dziś nie przyjmuje i muszę iść jutro :/

Ja miałam straszną noc. Położyłam się o 22 ale szybko zaczęłam się budzić. O 3 w nocy obudził mnie taki głód jakbym miesiąc nie jadła, było mi niedobrze, chciało mi się wymiotować. Napiłam się wody, ale ssało coraz bardziej :(
nie wytrzymałam i wstałam i zjadłam dwie kanapki :( nie wiem co to będzie, jak tak co noc się będę budzić...miała któraś z Was tak teraz lub we wcześniejszej ciąży? Co robić w takich sytuacjach? Nie chcę jeść w nocy :(

Malusiolka trzymam kciuki z M :)

Anik powodzenia u lekarza :)

Pola mi też kliknęłaś, że mój post stary :p może monotonny :p

moja lekarka jednak dziś nie przyjmuje i muszę iść jutro :/

Ja miałam straszną noc. Położyłam się o 22 ale szybko zaczęłam się budzić. O 3 w nocy obudził mnie taki głód jakbym miesiąc nie jadła, było mi niedobrze, chciało mi się wymiotować. Napiłam się wody, ale ssało coraz bardziej :(
nie wytrzymałam i wstałam i zjadłam dwie kanapki :( nie wiem co to będzie, jak tak co noc się będę budzić...miała któraś z Was tak teraz lub we wcześniejszej ciąży? Co robić w takich sytuacjach? Nie chcę jeść w nocy :(
O widzisz :/ mam czuly telefon i wystarczy dotknac lekko a cuda sie wciskaja :/ a jak zauwazam to cofam ocene choc czassem zdarza sie ze mi to umknie ehh :) przzepraszam zatem :)

Dziewczyny wiem że niektóre z was już kupiły A ja się zastanawiam cały czas. Jak sie spisuje ta poduszka ciążowa ? Jesteście zadowolone ?

reklama
Do góry