reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Hess no to super :) oby teraz było z górki. Wczoraj było ciepło ;) dziś chyba zimnej.
U mnie bez zmian czuły nadal nudności. Ehhh wszystko takie słone... Smaki mi się bardzo zmieniły :'(

reklama
Tata zrobił rosół, sama sól.... ja też staram się jeść mało tłustych rzeczy za to owoce codziennie :) słodkie jak mnie najdzie i chipsy tez :)

Owoce jem, warzyw dużo, Śliwki i zurawine, na mocz, na gazy. Ostatnio faktycznie naszło mnie na chipsy, wzięłam w markecie, ale się opamietalam i odlozylam, ahahaha.

Hej u nas leniwa niedziela, m wstał z mała wiec pospałam :-) :) czuje sie dalej bardzo dobrze. Waga w miejscu stoi a m w koncu mi dzis zdjecie zrobil. W tamtej ciazy co tydzien zdjecie sobie robilam i mam plan po tej zrobic takie zestawienie brzuszkowe :rofl:

malusiolka kciuki za m &&&&&&

Sreberko witaj....my w pierwsza ciaze zaszlismy w ostatnim spisanym na starty cyklu przed IUI :-D i obeszlo sie bez tego...uffff

Acgug ja dzis rosól dla małej ugotowalam bo w miare lubi...ona jest ogolnie niejadek wybredny a dla nas pizze robie bo mialam ochote :tak:

A mnie właśnie do słonego ciagnie :-) :)

Leniwa okropnie ta niedziela. M z Anią w łóżku leżą, a ja czekoladki wcinam.
Pogoda piękna wiec na spacerek pójdziemy. Wiosna może przyjdzie niedługo.
Jutro wizyta. Ciekawe jak tam moja Kruszynka☺

U nas też leniwa niedziela.... mocno.
Chyba zmuszę się zaraz do jakiegoś spacerku, bo sztywnieję.

Prawie na wszystko mam slinotok i potem mi niedobrze jak zjem....

Molly - mniam, greckie. w jakim mieście? (mam nadzieję, że w moim) ;)

reklama
Do góry