reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Hess no to super :) oby teraz było z górki. Wczoraj było ciepło ;) dziś chyba zimnej.
U mnie bez zmian czuły nadal nudności. Ehhh wszystko takie słone... Smaki mi się bardzo zmieniły :'(

reklama
Tata zrobił rosół, sama sól.... ja też staram się jeść mało tłustych rzeczy za to owoce codziennie :) słodkie jak mnie najdzie i chipsy tez :)

Owoce jem, warzyw dużo, Śliwki i zurawine, na mocz, na gazy. Ostatnio faktycznie naszło mnie na chipsy, wzięłam w markecie, ale się opamietalam i odlozylam, ahahaha.

Hej u nas leniwa niedziela, m wstał z mała wiec pospałam :-) :) czuje sie dalej bardzo dobrze. Waga w miejscu stoi a m w koncu mi dzis zdjecie zrobil. W tamtej ciazy co tydzien zdjecie sobie robilam i mam plan po tej zrobic takie zestawienie brzuszkowe :rofl:

malusiolka kciuki za m &&&&&&

Sreberko witaj....my w pierwsza ciaze zaszlismy w ostatnim spisanym na starty cyklu przed IUI :-D i obeszlo sie bez tego...uffff

Acgug ja dzis rosól dla małej ugotowalam bo w miare lubi...ona jest ogolnie niejadek wybredny a dla nas pizze robie bo mialam ochote :tak:

A mnie właśnie do słonego ciagnie :-) :)

Leniwa okropnie ta niedziela. M z Anią w łóżku leżą, a ja czekoladki wcinam.
Pogoda piękna wiec na spacerek pójdziemy. Wiosna może przyjdzie niedługo.
Jutro wizyta. Ciekawe jak tam moja Kruszynka☺

U nas też leniwa niedziela.... mocno.
Chyba zmuszę się zaraz do jakiegoś spacerku, bo sztywnieję.

Prawie na wszystko mam slinotok i potem mi niedobrze jak zjem....

Molly - mniam, greckie. w jakim mieście? (mam nadzieję, że w moim) ;)

reklama
Do góry