W pierwszej ciąży przytyłam tylko 12kg...waga startowa 62kg potem mam dopiero wpisaną w kartę wagę z "21" tygodniu i wynosiła 65kg... no i waga końcowa w dniu wywołania 74kg...A pierworodna wagę urodzeniową miała 3020kg...aluśka a w pierwszej ciązy ile przytyłaś w konkretnych trymestrach? a tak przy okazji, jak ta panienka na Twoim awatarze to Twoja córeczka to muszę powiedzieć, że śliczna dziewczynka przecudna
W drugiej ciąży wagę startową miałam 58kg w 13 tygodniu moja waga wynosiła 62kg, w 25 tygodniu 67kg... 31tyg. 69kg i waga końcowa 76kg.. czyli 18kg na plusie...waga urodzeniowa młodej 3580kg...
Ciąża z pierwszą córą była młodsza niż to wskazywały obliczenia od @ ale jakoś lekarz nie brał pod uwagę moim wyliczeń...co chyba dobrze wyszło bo do swojej faktycznej daty urodzenia by nie dotrwała...miała 4 pętle na szyjce...
Dziękujemy za komplementy tak w awatarku jest zdjęcie mojej pierworodnej na którym miała jakieś 2 latka
" Dziedziczka" Mary Higgins Clark....bardzo lubię książki tej autorkialuśka - a możesz zdradzić tytuł książki tej autorki? Jestem nowym książkowym, to może też pójdę do biblioteki i to sobie wypożyczę