reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Chłopaki leżą. Ja tez :)
Zjadłam sałatkę ze szpinakiem i odpoczywam.
Nerka mnie dzisiaj boli. Oby kolka nie przyszła :(
Oby nie. Wiem co to za bol.. Gorszy od porodowego. W pierwszej ciazy w 23 tyg dostalam kolke, pozniej juz dzien w dzien. Trafilam do szpitala okazalo sie ze przez uciskajacego dzidzia mam zastoj moczu w nerkach. Jeden szpital, drugi i zabieg pod narkoza. Boje sie powtorki z rozrywki

Oby nie. Wiem co to za bol.. Gorszy od porodowego. W pierwszej ciazy w 23 tyg dostalam kolke, pozniej juz dzien w dzien. Trafilam do szpitala okazalo sie ze przez uciskajacego dzidzia mam zastoj moczu w nerkach. Jeden szpital, drugi i zabieg pod narkoza. Boje sie powtorki z rozrywki

Tez to znam. Od ponad 10 lat choruje na nerki.

reklama
Hej. U mnie dzisiaj ba obiad była łopatka pieczona z ziemniakami i mizeria z ogórka i pomidora. A na deser zrobiłam rogaliki z marmoladą wieloowocową.

Mam pytanie do dziewczyn, które są między 9 a 11 tc. Ja niby z USG 9 tydzień, a z @ 11tc. I moje pytanie. Czy któraś z Was odczuwa tak jakby dziecko zaczęło się ruszać? Od dwóch dni taki mam dziwne uczucie jakby mnie dziecko kopało. Lekko czuje, ale coś czuję. Czy to możliwe, a może sobie wymyślam? Przy młodszej około 13 tc czułam, a przy starszej około 17 tc.

Do góry